Mit jelent ez az álom?
Csak egy részletét írom le. Nos lényeg az hogy egy csoportban menekültünk a támadóink elől akik kocsival voltak. Én megdobtam a kocsit kicsi kövekkel. Aztán láttam hogy a kocsiból előveszi a fegyverét ami az öcsém felé nézett. Későn vettem észre de mint egy lassított felvételben láttam ahogy a golyó felé megy én meg megpróbáltam megmenteni úgy hogy az arca elé raktam a kezem de elkéstem és láttam ahogy (ne röhögjetek) a golyó felmegy az orrába mintha felszippantotta volna. Utána átöleletem és zokogtam. Aztán bosszúból levadásztam az összeset. Mindenkinek a csoportból odadobtam egy fegyvert aztán fejbe lőttem magam de a többiek próbáltak megakadályozni de későn jöttek rá hogy mit tervezek és meghaltam.
Remélem tudtok segíteni ezenkívül történt egy pár dolog de csak ez a rész érdekel.
Azért dobtál fegyvert a többieknek is, hogy mindenki lője fejbe magát?
Sokat számítanak az érzések, amik benned maradtak. Talán tehetetlennek érzed magad(nem sikerül elkapni golyót) és úgy gondolod, ez a te hibád(öngyilkos leszel).
Nem, azért hogy védjék meg magukat.
Tényleg azt gondoltam hogy az én hibám és hogy el kellett volna kapnom/ az én kezembe kellett volna bele mennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!