El tudnátok mesélni egy-két álmot?
Nekem volt egy mély nyomot hagyó álmom .
Egy sötét úton kellett végig mennem , miközben halál sikolyok és fajdalmas sírások zengtek. Nem láttam de éreztem hogy az út két oldalán gonosz dolgok vannak. És amint haladtam előre folyamatosan a nevemen szólítottak , de valahogy tudtam ,hogy nem szabad hátra néznem mert megfogok akkor halni.
Borzalmas volt, napokig letargiába voltam utána
Én általában csak a bizarr álmaimra emlékszem. Például:
- Volt egy bazinagy pók a konyhaplafonon, amit én lefújtam rovarirtó spray-vel. A pók leesett a földre, én ijedtemben befutottam a szobámba és magamra csuktam az ajtót, a pók viszont nem halt meg, hanem elkezdett oroszul énekelni.
- Egyszer álmomban egy hotelban voltam, ahol volt velem egy kisgyerek, fogalmam sincs ki. A vége az álomnak az lett, hogy megöltem egy nőt meg egy másik gyereket, börtönbe kerültem miatta, de kaptam egy okostfelefont, és örültem, hogy legalább nem fogok unatkozni a cellámban.
- Egy másik álmomban apámmal voltam darabolós sorozatgyilkos.
- Egy harmadikban meg egy hullát rejtegettem a pincénkben, aminek a létezéséről egyébként senki sem tudott. Egyszer csak a családom rájött, hogy van egy pincénk, és meg akarták keresni hozzá a kulcsot, én meg azon voltam, hogy ne találják meg, mert akkor lebukok, hogy ott egy hulla. Kiderült, hogy volt még egy pincénk, amiben meg a bátyám rejtegetett hullákat, szóval mindketten elkezdtünk félni, hogy bizony lebukunk.
:DD Az azért mentségemre szóljon, hogy sok thrillert nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!