Mire akarhat utalni vagy mit kereshet?
Fontos tudnivaló hozzá: Kb 1,5 hónapja meghalt a nagypapám, kb. 1 hete álmodhattam vele, általában, nem tulajdonítok az álmoknak nagy jelentőséget..., de a mai nap, amikor egy másik családtagom is álmodott vele, és az álom lényege ugyan az volt, azóta gondolkodom, hogy lehet ez egy utalás valamire, de nem jövök rá. Egyébként, nem mondtam a családtagomnak, hogy én is ilyet álmodtam vele egészen a mai napig, amíg ő el nem mondta ezt az álmát.
Az álmok:
Enyém: Azon, a városban játszódik, ahol élünk, csak máshogy nézett ki. Kint voltam az utcán és jött a biciklijével, hogy hol van X? Nem e láttam. Stb. Közben láttam, hogy X ott szaladgál az utca túl oldalán. (de mintha mutatott is volna rá) De valamiért azt mondtam, hogy nem tudom (de aztán X itt volt az udvarban). Majd egy helyen voltunk, ahol sok volt a markoló/traktor és egy teglakeritest kellett atmasznom valakikkel. Végül a nagypapám mondott valamit az álmom végén, amire sajnos nem emlékszem.
Családtagom álma: Szintén, abban a városban játszódik, ahol élünk, csak máshogy nézett ki. Jött ki egy épületből és ott ült lehajtott fejjel a nagypapám (családtagom apukája) és kérdezte, hogy Y hol van? Erre azt a választ kapta a csaladtagomtól, hogy "nem tudom", majd nagypapám azt mondta, hogy a kocsmában iszik, és a csaladtagod úgy tudta, hogy suliban van, de tényleg ott volt a kocsmában.
(hozzátenném, hogy Y nem jár kocsmába, meg egyéb buli helyekre sem, mert nem az ő világa)
Mire utalhat? Nem szoktam kiirni ide semmit, de most nagyon kellene a segítségetek! Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!