Lehetséges, hogy egy Incubus jár hozzám?
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje, viszonylag gyakran, de rendszertelenül álmomban szeretkezni szoktam leginkább kedvesemmel, de volt olyan is, hogy mással. Az érdekes az egészben, hogy az orgazmust teljesen átélem, fizikailag is. Érzem. Lehetséges, hogy incubus általi, vagy ha nem akkor mi lehet?2021. aug. 30. 12:58
11/22 anonim válasza:
Egyebkent a tudatos alom az nem az. Azert emlekszel ra mert emlekszel ra. Ha tudatos alom lenne akkor tudnad is iranyitani az almod. Az nem ugyanaz.
12/22 A kérdező kommentje:
Rossz összefüggés volt tudom. De arra a pillanatra tudatos álom lesz.
2021. aug. 30. 15:12
13/22 anonim válasza:
Jól írja a 8-as. Már a csecsemő incubus is hatalmas, óriási tök feje van. Meg a szarvai is felsérthetik méh nyálkahártyát. Mindig legyen gumi az éjjeli szekrényen
14/22 Grimfox válasza:
A leírásaid alapján akkor csak a felgyűlt nemi energia csoportosul át álmodban, vagy vezetődik le. Nem kell aggódnod külső befolyás, ártó szándék miatt.
15/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! ♥
2021. aug. 30. 15:41
16/22 anonim válasza:
Remélem szedsz fogamzásgátlót.
17/22 anonim válasza:
Lehetséges, hogy incubus. Ha zavar, küldd hozzám, hiába szexelnek mindennap a barátommal, így is sok energiám marad. :D
18/22 A kérdező kommentje:
17# nem adom 😂
2021. aug. 30. 17:46
19/22 anonim válasza:
Ez normális, ha az ember vágyik a szexualitásra. Én is szoktam így álmodni. Nincs itt semmilyen Incubus. Bár lenne...😏
20/22 anonim válasza:
Én teljesen legyengültem, miután incubussal voltam. Olyan erötlennek még soha nem éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!