Mit jelent ez az álom?
Ezt álmodtam:
Egy idős úrral (hasonlóan nézett ki mint a halott nagypapám) felmentünk valami szellemjárta kastélyba. Az öregúr eléggé ilyen viccelődős típus volt, (pont mint a nagypapám) és el játszotta, mintha megszállta volna valami és el ordította magát, hogy "Gonosz vagyok!!!!!!!" erre megilyedtem de megnyugtatott, hogy csak viccelt. Tovább mentünk (sokkal) és egyszer csak megint elordította magát sokkal hangosabban mint az előbb, hogy "Te is legyél gonosz!!!! Jöjjetek démonok). Erre megjelenő egy csomó ilyen bogárszörny féle és el kezdtem menekülni és egyszer csak fölébredtem (legalábbis azt hittem, de csak az álmom belül ébredtem fel). Egy étteremben ültem édesanyámmal, el is meséltem neki, hogy mekkora baromságot álmodtam. Erre ő felüvölt ilyen dméoni hangon, hogy "Te miért nem vagy gonosz?????". Aztán fölébredtem. Előttenap lázas voltam és beszedtem egy coldrex tablettát, lehet az volt a baj.
Hát...
Coldrexolízist szenvedtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!