Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Srácokkal álmodtam, mit...

Srácokkal álmodtam, mit jelenthet!?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy lány vagyok!

Az álmomat kezdem mesélni.

Úgy kezdődött, hogy drón volt nálam és lufik voltak rákötve. Velem volt közben legalább három srác. Valami parton voltunk. A drón a lufik miatt, többször majd nem elszált, a fiúk segítettek, hogy ne szálljon el. Később az egyik sráccal egy buszmegállóban ültünk és beszélgetünk.

Válaszokat nagyon megköszöném!

2021. aug. 18. 09:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10-es komolyan, tényleg?
2021. aug. 18. 11:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy 90%- ban érzem a csillagokban.
2021. aug. 18. 11:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Miről beszelgettetek a buszmegállóban?
2021. aug. 18. 12:56
 14/17 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, gondolkodok hátha eszembe jut!
2021. aug. 18. 14:17
 15/17 anonim ***** válasza:
70%

szexuális nem lehet, a lufik miatt még csak csak belelátni de annyira nem.

ha hiány az inkább a figyelemé.

a lufik a drónon jobban érdekelne, hogy vajon le száll nehezebben repül, vagy elöbb pukkasztja ki.

2021. aug. 18. 15:14
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
15, de volt vele 3 srác! Így már lehet szexhiàny.
2021. aug. 18. 15:28
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltam rá, de a sztori nem ezt emeli ki, inkább a kérdező fektet rá nagyobb hangsúlyt.

Gondold tovább, hány csaj sétálgat este 3-4 pasival?

Én pénteként legalább 5 ilyent látok. Abból is jó ha egy a palija de átlagosan szinglik.

Egyedül a buszmegállós srác lehetett abban a szerepben. De az sem szex inkább párkapcsolat, vagy vonzódás a srác felé.

Valamint nem tudjuk, mennyire ismerte az álomban szereplőket, mert akkor azok is lehetnek akik tetszenek neki. És azt sem hogy milyen a személyisége introveltált vagy extrovertált... Ha extro akkor nincs ebben semmi meglepő.

2021. aug. 18. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!