Mit jelent? A telefonom belsejében nagyon sok 20 ezres, 10 ezres, 5000 és 500as volt.
Figyelt kérdés
Aztán valahogyan?! Albérletben laktunk párommal és lány lakótárs jött már amúgy sem bírtam. És feljött a lakásba. Erre én úgy megtéptem hogy az csuda. ( nem vagyok féltékeny senkire sem.)
Nincs is lakótársunk. Mindegy és behajlították a telefonom és ketté tört . De a pénz benne volt. És követeltem hogy fizesse ki a telefont. Odaadta a pénzt de valamiért 2400 forintos függönyt vettem??!!
Majd megkaptam ugyan azt telefont össze ragasztózva . ( össze lett celluxal ragasztva hogy mintha egyben lenne.) mi az istent jelenthet ez?
2021. aug. 15. 08:53
1/8 A kérdező kommentje:
A végén megbocsátottam a csajnak egyébként.
2021. aug. 15. 08:57
2/8 anonim válasza:
Na most fuss neki mégegyszer és magyarul ha kérhetem
3/8 anonim válasza:
Jézusom! Gyorsan menj el egy pszichiáterhez, te súlyos eset vagy. 🤣🤣
4/8 anonim válasza:
A részletek értelmét illetően nem érdemes kutakodni, a lényeg, hogy féltékeny vagy.
5/8 anonim válasza:
Hmm Hmmm Mit is jelenthet?:D Fogalmam sincs miféle telefonod lehet, hogy belefér annyi pénz::) Lehet, hogy összekevered egy telefonos persellyel:)
Ennyit röhögni:)))
6/8 anonim válasza:
ez azt jelenti hogy nagy baj van
7/8 anonim válasza:
Nem tudom mit szivtal de en is kerek :D
8/8 anonim válasza:
Nem akarom védeni a kérdezőt, mert tényleg h***ségeket írkált, de ez az álomfejtés kategória. Tehát ezt álmodta. Én is szoktam néha a valóságtól nagyon elrugaszkodott dolgokat álmodni, és olyankor nem gondolok bele pl, hogy a mobiltelefon belsejébe bele lehet e rakni papírpénzt.😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!