Miért csinálom ezt álmomban?
Az álmaimban folyton levan takarva félig a szemem, nem minden helyzetben de van amikor olyan szituáció jön elő ahol megkéne oldanom vagy csinálnom valamit gyorsan, akkor nem látok, csak félig , sokszor levan takarva egy kapucnival a fél szemem és csak alul tudok picit kinézni vagy pedig semmivel , csak nem látok normálisan.
Emelett folyton futok( azt olvastam ennek az a jelentése ,hogy a problémák elől ,és valóban mind két világban ( lelki és fizikai ) vannak problémáim,de nyáron amikor nincs semmi es pihennem kene akkor is csak a jovon aggodok . De a futás és ez a szemletakarás illetve ilyenkor senki sem segít ez minden második álmom :( egyébként általában kapucnival sapkával van félig letakarva és ilyenkor a fél szemem tehát nem az egész , de igy ugyebár sokkal rosszabul látok
Egyébként egyszer rájöttem ,hogy álmodok és ahelyett mint ilyenkor barki más megtesz dolgokat ha rajön,én kiakartam ugrani az abalakon és amikor félig mar kimásztam felébredtem arra ,hogy rájöttem ,hogy most egy álomban vagyok/ voltam. Soha nem jutott még eszembe öngyilkosság mégis kiakartam ugrani az ablakon ,úgy hogy bármit megtehetek :/
Lehetséges annyira menekülök a problémák elől h már bárhogy otthagynám őket ezért álmodom?
De akkor az hogy félig nem latok ill. levan takarva a szemem az mit jelent?
Azt jelenti, hogy a lelked nem elég erős, ahoz hogy odanézz.
Valami nagyon erős dolog van benned vagy rajtad, ami ezt idézi elő.
Írj privátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!