Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Egy házibuliban voltam álmomban, ahová egy csaj hozott kolát (nem az üdítőt). Egy lánynak meséltem, aki még sosem próbálta, hogy milyen hatása van. Régebben én kipróbáltam, de már tudatosan nemet mondok bármi ilyesmire, és álmomban sem akartam másképp tenni. Viszont a csajszi odajött hozzám, aki árulta, hogy nem kell-e nekem, mert mindenki vett már, ezért a végén én is belementem és kértem egyet. Bementünk a házba, viszont mielőtt használtuk volna, megláttuk az ajtónál álló rendőröket. Mindenki gyorsan fogta és kidobálta a kanapéra ami nála volt, én is próbáltam, de a kezemhez ragadt a zacskó. Nekem már nem sikerült kimenekülnöm a házból, de pont sikerült időben leszednem a kezemről a zacskó maradványokat. Bementem az egyik szobába, hogy azt higgyék, én már aludtam. Közben bűntudatom volt a csaj miatt, hogy eldobáltuk a cuccot, és csak ő fogja kapni a büntetést, mikor a többi ember is hibás.

Aztán az ágyon ülve megláttam egy hatalmas bogarat, ami úgy nézett ki mint egy homár, csak nem volt ollója és vaskosabb volt a teste, színe mint egy szkarabeusznak. Egyszerre volt szép a színe miatt, de mégis ijesztő, mert egy bogár. Megindult felém, én meg egy párnával próbáltam odébbtaszajgatni, viszont nagy erő volt benne, és nem hagyta magát. Már olyan közel került, hogy felsikítottam, amire a rendőrök bejöttek, és segítettek megállítani a bogarat. Én pedig kicsit örültem is a helyzetnek, mert így valóban látták, hogy nem tettem semmit, csak végig itt voltam a szobában, és még egy bogár is megtámadott.

2021. aug. 3. 09:34
 1/1 anonim ***** válasza:

A drog azt jelenti hogy el akarsz menekülni a problémáid elől. A rendőrök a kontrollt jelképezik. A bogár pedig azt mutatja, hogy irtózol attól hogy valami bekövetkezzen, talán még saját érzelmeiddel is harcolsz.

Tehát az életedben van valami, ami visszatart, hogy megszabadulj a problémáid elől, de abban is segít, hogy ne kelljen egyedül megküzdened az érzéseiddel.

2021. aug. 9. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!