Mit jelent az álmom?
kezdem a legelejével.. 10-be felvettek egy másik suliba.... és tegnap azt álmodtam,hogy év utcsó napja volt és elköszöntem az összes osztálytársamtól, amikor az egyik fiú osztálytársamhoz értem( 2 éve együtt voltunk) akkor elköszöntem tőle is de mindketten elkezdtünk sírni! és megölelt, majd megkérdezte h kelle-e nekem ő? és én igent mondtam, azt mondta h haza hoznának az apjával.. ÉS felébredtem. nagyon furcsállom az álmomat mert az apukája idén a covid miatt elhunyt... és 2 éve az exem, meg akkor amikor együtt voltunk nem volt semmi komoly csak fellángolás volt mind2-nek!
köszi h végig olvasdad és remélem ti értetek ezekhez az álmokhoz!
Én nem tulajdonítok nagy jelentőséget az álmoknak, úgy gondolom az álmok úgy születnek hogy valamin nagyon sokat agyalunk vagy agyaltunk egy régebbi eseményen ami vagy nagyon jó volt vagy nagyon rossz és bennünkragadt a tudatalattinkban.
Bár érdekes párszor valóban bejöttek ezek a jelentések, pl nyakra tekeredett kígyó azt jelenti hogy beteg leszel, én álmodtam ilyet és pár napra torokgyulladásom lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!