Mamával, Jézussal és Szűz Máriával álmodni?
Figyelt kérdés
Az álmom:Jézus, Szüz Mária, és a mamám aki kb 15évvel ezelőzt ment el, velük álmodtam.
Megjelentek előttem, a mamám mellett volt valaki de nem tudom hogy ki volt az, egy tükörszerűséget tartott amit felém és a napfény felé tartott, ha ránéztem Szűz Mária képét láttam rajta.
Aztán a Mamám annyit mondott hogy most el kell mennünk oda fel, és hirtelen szépen lassan elindultak felfele mintha egy dombon mennének fel.
Ennek az álomnak lehet valamiféle üzenete?
2021. jún. 30. 08:42
1/2 anonim válasza:
Hűha! Erre én is kíváncsi vagyok, mit jelenthet!
Mindenesetre nagyon szép álom!
2/2 anonim válasza:
SZERINTEM!!! azt jelenti, hogy végleg elköszön, eddig vigyázott rád, most már tovább lép. ❤️❤️ De ne vedd ezt rossznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!