Tegnap azt álmodtam?
Ha van barátnőd felnagyítsz problémákat, bolhából elefántot csinálsz, és mindezt a járvány miatt. Ha nincs akkor ezért nagyitgatsz fel indokokat hogy miért nincs barátnőd. Mert oltási igazolvány kell. 😄
Nyugi én meg egy szervál fejű macskával álmodtam és nem hagyott aludni és volt egy trükkje mint a shrek-ből a macskának míg a shrekbol a macska cukin tudott nézni addig a szervál fejű macska gonoszul, és elkezdett jönni utánam és csak nézett mire én kérdeztem tőle, hogy mi van büdös vagyok és csúnya? A macska meg bólogatott 😄 amire ez volt a reakcióm, na jól van hagyjál aludni, aztán felkeltem és kacagtam a fején. Nem tudom mit reagált volna ha azt mondom neki, hogy egyik 19 a masik egy hiján 20 vagy bagoly mondja verébnek alaptalanul mert csúnya nem vagyok es a melegbe az ember megizzad, a macska sem volt csunya csak amikor ugy nezett mondhattam volna, de akkor sem volt csunya csak a Stitch-re hasonlított. A Stitch meg olyan cuki volt. En meg igazabol csak aludni akartam álmomba ez a macska meg mint egy kis követő cookie jött utánam és figyelt és mikor ránéztem akkor alkalmazta azt a nézést amirol eszembe jutott még egy cukisag a Dragon show your self Kit Harrington video. 😄
Az hogy az álombeli barátnőd hozzád (és a világhoz) képest ekkora volt, és az események mind arra utalhatnak szerintem, hogy alárendelt szerepben érzed a nőkkel/egy nővel kapcsolatban, szerinted a nő irányít, nála van a "hatalom" mindenekfelett, téged szinte alig hall meg.
Mi mondható el erről az óriás nőről?
- minden más pici körülötte, ő a nagy, a hatalmas, az Erős
- hatalamasságából kifolyólag nincs tekintettel másokra
- a magassarkú lehet egy manipulációs eszköz, amivel a férfiakat magához vonzza, elcsavarja a fejüket, a férfi behódol neki...
- nem veszi magát észre, ahogy viselkedik, az masoknak rossz
A végén is ráderőltetette a dekázást, vagyis az lett, amit ő akart. Tehát te nem érvényesítetted a saját akaratod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!