Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tegnap azt álmodtam?

Tegnap azt álmodtam?

Figyelt kérdés
hogy oriás nővel jöttem össze és lapos cipő volt a lábán akkor a bokájáig értem és mikor elhivtam randizni egy étterembe akkor meg felvett egy magassarkú cipőt és a nőnek a feje a felhőkig ért és én meg olyan pici voltam, hogy nem a kezét kellett fognom hanem a magassarkujának a sarkát és ha gyorsan akartunk lemenni az étterembe akkor fel kellett másznom a magassarkujának a sarkájára aztán ő lépegetett és az út feltört és útjavitást kellett csinálniuk az embereknek, de addig nem tudnak dolgozni rajta mig lép az oriás nő mert ha lép földrengés is keletkezett egész Europában majd mikor megérkeztünk az étterembe be mentem egyedül és kérték az oltási igazolványt és mondtam máris adom majd kiabáltam mint egy bolond és a pincér hülyének is nézett majd az óriás nő rá taposott az étteremre és a pincér agyon lapult és mondta hogy meg van magának az oltás látom csak emelje fel a nőd a lábát mert nem birom el es szoltam a barátnőmnek hogy száljon le rola és leszált és adott a pincér helyett de az oriás nő meg a fél éttermet lerombolta hogy letudjon ülni majd mikor végeztünk haza kisértem a barátnőmet és mondta hogy rá érünk most fogd a cipöm sarkát csak de nem tudtam fogni mert ugy pattogtam mint egy gumilabda és a barátnőmet nem érdekelte és hagyta hogy tovább pattogjak a magassarkujától majd mikor haza értem vele megkérdezte hogy dekázhat e velem? mondtam nem mert nekem fog fájni mindenem aztán elkezdett sirni és felvigasztaltam hogy megengedtem hogy dekázzon velem és ott aludhattam nála emiatt is majd végül fel keltem.

2021. jún. 24. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Nem olvastam végig de láttam egy kérdőjelet a vége felé. Az egész hosszú leírás komolyan két mondat?
2021. jún. 24. 21:58
 2/5 anonim válasza:
Igen, az. Elolvastam.
2021. jún. 24. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a hülyeséget
2021. jún. 25. 04:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha van barátnőd felnagyítsz problémákat, bolhából elefántot csinálsz, és mindezt a járvány miatt. Ha nincs akkor ezért nagyitgatsz fel indokokat hogy miért nincs barátnőd. Mert oltási igazolvány kell. 😄

Nyugi én meg egy szervál fejű macskával álmodtam és nem hagyott aludni és volt egy trükkje mint a shrek-ből a macskának míg a shrekbol a macska cukin tudott nézni addig a szervál fejű macska gonoszul, és elkezdett jönni utánam és csak nézett mire én kérdeztem tőle, hogy mi van büdös vagyok és csúnya? A macska meg bólogatott 😄 amire ez volt a reakcióm, na jól van hagyjál aludni, aztán felkeltem és kacagtam a fején. Nem tudom mit reagált volna ha azt mondom neki, hogy egyik 19 a masik egy hiján 20 vagy bagoly mondja verébnek alaptalanul mert csúnya nem vagyok es a melegbe az ember megizzad, a macska sem volt csunya csak amikor ugy nezett mondhattam volna, de akkor sem volt csunya csak a Stitch-re hasonlított. A Stitch meg olyan cuki volt. En meg igazabol csak aludni akartam álmomba ez a macska meg mint egy kis követő cookie jött utánam és figyelt és mikor ránéztem akkor alkalmazta azt a nézést amirol eszembe jutott még egy cukisag a Dragon show your self Kit Harrington video. 😄

2021. jún. 25. 06:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Az hogy az álombeli barátnőd hozzád (és a világhoz) képest ekkora volt, és az események mind arra utalhatnak szerintem, hogy alárendelt szerepben érzed a nőkkel/egy nővel kapcsolatban, szerinted a nő irányít, nála van a "hatalom" mindenekfelett, téged szinte alig hall meg.

Mi mondható el erről az óriás nőről?

- minden más pici körülötte, ő a nagy, a hatalmas, az Erős

- hatalamasságából kifolyólag nincs tekintettel másokra

- a magassarkú lehet egy manipulációs eszköz, amivel a férfiakat magához vonzza, elcsavarja a fejüket, a férfi behódol neki...

- nem veszi magát észre, ahogy viselkedik, az masoknak rossz

A végén is ráderőltetette a dekázást, vagyis az lett, amit ő akart. Tehát te nem érvényesítetted a saját akaratod.

2021. jún. 25. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!