Jelenthet ez valamit?
Igen.
Azt hogy érezted a fájdalmat.
Én szimbolikusan így értelmezem:
Oroszlán --> (állatok királya), nagy rangú ember, magas rangú, hamis emberek
Oroszlánokkal teli helyen vagyunk --> túl sok körülötted az okoskodó, hamis ember, aki nagyra tartja magát
El akarsz menni sétálni --> ki akarsz szakadni ebből a körből, nem akarsz hamis emberekkel barátkozni sem találkozni
Apukád elenged, de figyelmeztet: a közelálló személyek figyelmeztetnek, hogy kerüld az ilyen embereket, mert nem lesz jó vége
Sétálsz, vannak oroszlánok ott: látsz egy hamis társaságot
Odamentem és megöltek: nem nagyon veszed figyelembe, hogy a családod jót akar neked, a saját fejed után mész
Elnyomnak a hamis emberek, vagy te is hamis leszel
Kórház, fájdalom: változtál, nem hallgattál a tanácsokra, de ezt utólag megbánod (fájdalom)
Ennyit tudtam kihozni ebből🤷🏼♀️
A te helyedben én megvizsgálnám a mostani baráti köröm, mert simán lehet valaki rosszat akar neked, vagy csak kihasznál, amit nagyon megbánsz majd.
Csak te tudhatod, hogy mit jelent. Mi nem ismerjük sem a helyzetedet, sem az életed során eddig ért élményeket, tapasztalatokat.
Agyad asszociációit pedig ezek határozzák meg.
A társadalunk és az emberi faj közös ősképei ott vannak az alapokban, de korodban már bőven felülírják ezeket személyes életed egyedi tanulságai
Álmodok én is hasonlókat néha. Az egyik lényege ez volt, hogy valakik megfogtak és levágták a lábamat. Felébredtem, és zsibbadt, fájt a lábam, rosszul feküdtem. Az álom nagyon megmaradt, de csak azért volt, mert kezdtem felébredni a fájdalomra.
Nem biztos, hogy mindennek érdemes jelentést adni. Az álom a veled történtek, a tudatalatti, a fantázia, meg az éppen akkor esti alvásminőséged összegyúrt halmaza. Néha semmit nem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!