Mit jelenthet? álmodtam valamit ami elég fura volt egy 3 számjegyű szám is benne volt.
Figyelt kérdés
tegnap éjjel álmodtam valamit,jobb ha az elejéről kezdem,de volt benne egy 3 számjegyű szám ami a lényeg lenne mert úgy tudom hogy a számoknak valami jelentése van az álmainkban. Az álmomban egy helyen voltam Újpalotai vásár csarnokban de sokkal nagyobb volt az a hely mint a valóságban ugye az álmok át alakítanak néhány részletet a helyekről ahol jártam. Ott azon belül meg ismerkedtem egy lánnyal nagyon hasonlított az Éjjel nappal Budapestből a Kiki re Karesz sorozatbeli barátnőjére de más valakik re is hasonlított a lány akiket a valóság ban is ismerek vagy csak látásból ismerek, az álmomban nagy nehezen össze jöttünk a lánnyal el is vitt magához a lány ott lakott a környéken ahol az álmom kezdődött de a hely mögötti helyszín is kicsit másabb elrendezésben volt mint a valóságban mikor közel értünk a házhoz akkor 417 es volt a a lépcsőház száma, be mentünk a lakásába csókolóztunk az álmomban a lánnyal ott töltöttem egy pár órát estig aztán haza mentem de mikor ki jöttem a lépcsőház száma már 427 es volt. Kíváncsi lennék hogy ez mit jelent a szám mit jelent het és az mit jelenthet hogy mikor be mentem 417 volt a szám, és mikor ki jöttem 427 volt a száma a lépcsőháznak, meg mért pont Újpalotai vásárcsarnok volt a helyszín és környéke mikor én 1 kerülettel arrébb lakom,mit jelenthet ez az egész álom és az álmomban lévő számok.2021. jún. 11. 11:32
A kérdező szavazást indított:
álomfejtés
számok
2 szavazat
2/2 anonim válasza:
Az azt jelenti, hogy ha már megdugtad a lányt álmodban, akkor a lépcsőház száma már 437-es lesz.
Azt javaslom, hogy a 487-es számig ne álmodj tovább, mert ki fog facsarni mint egy citromot és soha többé nem fog felállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!