Mit jelent az álmom?
Szeritem simán lehetséges, hogy tudat alatt vonzódsz ahhoz a lányhoz, akiről az álmaid is szólnak. Ha úgy adódik, nyiss felé, hátha egy kicsit biztosabb leszel az érzéseidben.
Egyúttal ez azt is jelentheti, hogy az Univerzum üzen Neked, hogy kettőtöknek dolga van/lesz egymással, akár beráti szinten, nem muszáj rögtön szerelemre gondolni.
Az, ha valakivel álmodsz gyakran jelentheti azt, hogy vagy Te gondolsz rá sokat, vagy pedig Ő gondol rád sokat!
Remélem tudtam segíteni! :)
Nagyon szépen köszi :)
Szóval az is lehet, hogy ő gondol rám sokat? Ez érdekes... Én rengeteget gondolok arra a lányra, aki elutasított, lehet, hogy ő pedig velem álmodik?
Igen, nemrégiben olvastam erről. Az álmok elég erőteljesek, ezért gyakran előfordulhat az is, hogy ha valaki olyannal álmodsz, akit mondjuk csak látásból ismersz elkezd a tudat alattid dolgozni és a való életben is elkezdesz afelé az illető felé nyitni.
Amikor sokat gondolsz egy adott személyre, az is egyfajta menifesztáció! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!