Úszás az Alvilágban. +1?
Borúsabb sötétebb megvilágítású, bírósági épület lehetett.
Nyomokat kerestem, hogy leszedték egy átkot egy ismeretlen lányról.
Itt elbolyongtam az épület komor falai között. De mire mindent összeszedtem, elkéstem. Még láttam ahogy elnyeli egy fénynyaláb, térdre fogytam a csalódottságtól.
S keresni kutatni kezdtem az utat le.
Kerestem mint előtte semmi mást, S valahogy találtam egy dohos penészes csatornaszerű járatot.
Olyan volt mint egy hatalmas labirintus. De végül sikerült megtalálnom. Oh, de milyen állapotban. A ruhája szaladt bőre zöld. Szó mi szó élőhalott volt, öntudatában... Ketrecbe zárva. Körülötte, a rácson kívül legalább egy tucat zombi nyulkált befelé hörögve.
Valahogy feljutottam a ketrec tetejére, ott egy vastag rozsdás lánc és egy bazi nagy lakat fogadott. Elég öregnek, korhadtnak tartottam a láncot, hogy puszta kézzel lefeszítsem, pedig nagyon nem volt az. Küzdöttem, cibáltam, feszítettem a láncot de semmi.
Közben a rángatasra fentről leereszkedett egy tenyér méretű, kék, kitinszerű páncélos pók. (Nem szeretem őket)
Ott mászkált a vállamon, nyakamon, hátamon, hihetetlenül zavaró volt.
De ettől félni nem volt időm. "Élőholtak alattam, megjártam a poklot, most egy pókocska miatt hátráljak meg? Még mit nem! Csak óvatosabb leszek,azt csak jó lesz..." Gondoltam magamban a láncot babrálva.
Egyszer csak megcsúszott a kezem, hallottam ahogy a lánc lepereg a földre s ahelyett, hogy fellélegezhettem volna, egy óriási ütést éreztem a nyakam bal felén.
Pontosan tudtam mi történt.
A hirtelen mozdulat megijedt a pók s megmart.
Szinte azonnal felébredtem elkap a a nyakam, ami iszonyat nagyot reccsent.
köszönöm, de azt azért kétlem. Szimbolikusan azért van párhuzam a mitológiákkal azért is így címeztem.
Bár nem tudom, hogy az "Utazásból" hogyan lett "Úszás".
A nyakamat előtte pár nappal elaludtam, így igazából még segített is az a hírtelen mozdulat. De attól függetlenül egyértelmű volt az álomban a RIP.
De akkor konkrétan, van e az alvilágnak valami jelentése álomban?
A pókról találtam álomfejtő okosságot, de őszintén nem tudom hova tenni.
Lehet hogy tartok tőlük de nem ölöm le őket ész nélkül, mert rendkívül hasznos dögök. Még a Bajor darócpókot és a farkaspókot sem. (most kerestem ki csak ezért) Pohárba azt ki a szabadba vagy az ágyástól mocsok messze.
Még ugye a komor díszlet, az átok, az ismeretlen hölgyemény (gondolom az párkapcsolati irány), a dohos csatorna (de az meg ugye megint az alvilág), és az élőholtak.
Nekem a "térdre fogytam a csalódottságtól" a kedvencem..
..de kedvedért összeszedtem,mert éppen nagyon ráérek:
Bírósági épület: hálátlanság mulasztás,magány
csatorna: Tiltott és titkolt indulatok, vágyak áramlanak Önben. A tiszta vagy szennyes folyadék a sikerre vagy kudarcra utal....rossz lelkiismeret,bűntudat..
labirintus: A legendákban gyakran a Földanya testében van, a vándor vissza akar térni egy régi elveszített állapotba. Nem talál kiutat jelenlegi helyzetéből, vágyai, érzelmei szövevényesek, nem érti összefüggéseiket. Ha feladja a kiút keresését, az értelmes élet lehetőségét adja fel...
Idegen lány: te magad,"egy önmaga előtt is rejtett tulajdonságát, vágyát képviseli..
Ketrec: 1.Helyzet, amelyet magadnak köszönhetsz, akár elégedett vagy vele, akár nem. Ketrecbe zártnak lenni: jó együttérzõ képesség. Ketrecbe, ha bezársz embert: szelíd befolyásolás, szelíd erõszak..
2.Az akadályokat nem sokáig tűri, de lázadása nem sok sikerrel kecsegtet. Lehetséges, hogy saját magát zárta ketrecbe, vállalt olyan kötelezettséget, amelyet nem akar (tud) teljesíteni....
Átok: szorongás a teljes élettől,anyagi vagy fizikai szükségletek
Pók: női minőség férfi álmában...Az álmunkban megjelenő pók azt jelenti, hogy aggódunk néhány dolog miatt, ami kiderülhet a jövőben. Ha egy pók megharap bennünket álmunkban az érzelmi vagy mentális sebet jelent. Ha megpróbálunk túljutni a fájdalmon az emléke így is megmarad a tudatalattinkban...
2.sorozatosan olyan dolgokat teszel, amihez nincs igazán kedved...
Zombi,élőhalott: lény, amely valaha embernek született, de már 'se élő, se holt': az érzelemmentes, elidegenedett, a napi rutinban automatizálódott, vagy akár az emberhez nem méltó élet lehetőségének, továbbá a 'nem élek (igazán)!' érzés szimbóluma az álmokban
aktuálisan felerősödött halálszorongás....blahblah ez túl hosszú:
Asszem kijelenthetjük,hogy ez nem az Iliász...
Nagyon köszönöm! :)
Már kezdtem feladni, hogy valaha is álomfejtő választ kapok.
Köszönöm meg egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!