Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy ott voltam a semmi közepén egy zárt arénában és tele vólt fegyveres ellenfelekkel (5 darab ellenfél vólt). Az volt a cél hogy az aréna közepén volt egy domb és azon egy kard és aki megszerzi az nem hal meg (aki veszt az meghal). Az egyik ellenfél lelőtt 2őt és ment a kardért de én is mentem a kardért. Utána kettő ellenfél lelőtt egy másikat de utána az egyik közülük lelőtte a másikat és az az ellenfél, amelyik próbált a kardért menni lelőtte a másik ellenfelet és én futottam tovább a kardért de az a másik ellenfél megszerezte előttem és utána az történt hogy elestem és sötét lett (szerintem meghaltam az álmomban) és utána felébredtem. Mit jelent ez az álom?2021. máj. 14. 18:46
1/2 anonim válasza:
Sehogy sem jön ki az öt ellenfél bocsi
2/2 anonim válasza:
Azt jelenti hogy túl sokat játszol számítógépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!