Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az mit jelenthet ha álmomban...

Summer2 kérdése:

Az mit jelenthet ha álmomban mostanában elég sokszor szexelek az új szomszéd fiúval?

Figyelt kérdés
Van barátom ő 24. Én 19 vagyok, a szomszéd fiú 17 éves. Úgy február körül költöztek mellénk. Beszéltem már vele pár szót. Egyszerűen sokat gondolok rá. De gondolom ha barátom nem lenne akkor se érdekelné egy 2 évvel idősebb lány
2021. máj. 6. 09:47
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

"akkor se érdekelné egy 2 évvel idősebb lány"

Azt te csak hiszed, nem voltál 17 éves srác, én igen :-D

2021. máj. 6. 10:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem álomfejtés helyett esetleg Tini párkapcsolatok kategória.

Sőt, meg is válaszoltad magadnak:

"Egyszerűen sokat gondolok rá."

2021. máj. 6. 10:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg tudnál neki mutatni néhány trükköt
2021. máj. 6. 11:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a párodtól nem kapsz elég ,,szeretet" és az álmaidban ezt a szomszéd fiúval próbálja az elméd pótólni.
2021. máj. 6. 11:26
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Szomszéd,lányt meg dönteném,én is .
2021. máj. 6. 13:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent? Azt, hogy bejön a szomszéd fiú neked és valószínűleg gondjaid vannak a párkapcsolatban, ha a szomszéd fiúval álmodsz ilyen álmokat gyakran? Szerintem sanszos.

De ez szerintem is inkább a tini párkapcsolatok kategória. Amúgy soha nem tudható, hogy 5-ös a szomszédod? :) Hacsaknem nem 17 éves.

2021. máj. 6. 13:29
 7/10 anonim válasza:
Azt, hogy a barátod pénisze már nem vonz és a szomszéd fiújéra akarsz rácuppanni. Vagy szakíts vagy tedd rendbe a kapcsolatodat. Nem hiszem, hogy túlzottan értékelné a barátod ha megtudná, hogy folyamatosan más pasikról fantáziálsz..
2021. máj. 9. 13:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezzel az erővel a lány barátja is írhat ilyen kérdést anonim, vagy válaszolhat ugyanezen kérdés alatt, mint pl. 5-ös. Bárki lehet, a szomszéd fiú vagy a barátja, esetleg a kérdés jellegéből rájött, hogy a barátnője, és gondolta akkor meg ő ír egy ilyen választ, soha nem lehet tudni. :)

De ahogy 7-es igen értékes választ adott, leszámítva az első mondat milyenségét, mivel arról nem tehet a kérdező, hogy álmodik a sráccal, és nem fantáziál vele. Az két különböző cselekvés, az egyik a tudatalatti cselekvése, a másik a tudat cselekvése, és itt a tudatalatti cselekvése, ami üzenetként úg yolvasható, hogy van kémia a szomszéd srác irányába.

Szóval én is azt tanácsolom, hogy vagy a párkapcsolat amit helyre kéne hoznod, vagy ha a párkapcsolat olyan akkor érdemes tisztázni és úgy gondolni a szomszéd srácra.

Bár arra kíváncsi lennék, hogy ha te 19 éves vagy, a szomszéd srác 17 éves, akkor a barát szintén 19 éves vagy több. Ha az évek számát írtad így tippelve vannak különbségek szerintem. Ez is több mindent jelez egy kérdésnél. Talán tippem szerint a barát se nem 17 éves se nem 19 éves.

2021. máj. 9. 15:04
 9/10 anonim ***** válasza:
* úgy olvasható
2021. máj. 9. 15:05
 10/10 anonim válasza:

7-es vagyok.

Igen,az első mondatom nem volt éppen a legjobb,de éppen olyanom volt,bocsi :D A többihez tartom magam.

2021. máj. 9. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!