Mitől vannak ezek az álmok?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon furcsa álmaim vannak, legfőképp olyan amibe vagy bántani akarnak, vagy bántanak is.2021. máj. 5. 19:02
1/5 anonim válasza:
Én előző életekre (reinkarnáció) tippelnék...
Alvás közben az agyunk tudatalattijából előjöhetnek olyan emlékek, amiket a tudatos elme elnyom (hogy egy előző életnek az emlékei ne okozzanak zavart - például bűntudatot, traumát, fóbiákat, stb -, veszélybe sodorva azt a sors-, és életfeladatot aminek az elvégzéséért a jelenlegi testedben a jelenlegi életedet éled).
Ha nagyon nem tudsz mihez kezdeni ezekkel az álmokkal, én hipnoterapeutát javasolnék, aki regressziós hipnózis alkalmazásával képes lehet visszavinni valamelyik előző életedbe.
Persze ez csak az én véleményem...
2/5 anonim válasza:
Hát mi történik veled mostanában az életben?
3/5 A kérdező kommentje:
Rengeteg veszekedés, mostanában mindenért én vagyok felelős és mindenért engem okolnak. Érzem, hogy ez lelkileg is teljesen megviselt.
2021. máj. 7. 09:09
4/5 anonim válasza:
Akkor, meg is válaszoltad a kérdést.
5/5 A kérdező kommentje:
A barátom folyamatosan fenyeget, ócsárol, üvölt ez nem tudom számít e...
2021. máj. 7. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!