A párom egyik nap nagyon kiabált velem, és az nap este azt álmodtam,hogy egy szörny és bántani akar. Aki èrt az álmokhoz, ez mit jelent?
Az álmok során dolgozzuk fel azokat a dolgokat amik velünk történtek a nap során (illetve amin gondolkodtunk).
Mivel a párod ordibált veled, ezért ezt összekötötted szörny képével, illetve az agresszióval.
Ennyi, szóval annyit jelentett az álmod, hogy a párod nagyon kiabált veled és számodra ez ijesztő volt.
Kiabáljál te is ővele, had álmodjon ő is szörnyekkel.
:)
Akkor meg ne csodálkozzál ha nappal is kiabál veled.
Lehet, hogy ébren álmodik.
inkabb próbaljatok meg kedvesek lenni egymashoz.
a párommal mi is így voltunk.
aztán én inkább humorba folytottam a dolgot s az elején amolyan gonosz kedves voltam.a parom is átvette. aztán olyan jól szórakoztunk h már őszintébben vagyunk kedvedek egymással. de néha pedig a kedves, vicces undokolás megy ha valami nem tetszik.
szóval szerintem légy vele krdves s aztan ő is kedves lesz veled. nem díjazom azt az ötletet h te is légy számára rémálom, szörnyeteg s h azt akard elérni h neki is rémálmai legyenek.
ha rémálma is lesz, a férfiakat nem érdekli, mert nem empatikusak s érzékenyek. nem fog szenvedni s nem fog tanulni belőle. de komolyan? rosszat akarsz a párodnak s magadnak mégtöbbet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!