Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy takarítgattam, dolgoztam a szüleimnél. Egyszercsak a volt főnököm odaosont mögém és átölelt. Amikor a kezemhez ért hirtelen megijedtem, és felsikítottam. Mert nem vettem észre, hogy valaki van mögöttem. Csodálkoztam, hogy hogy került oda. Azt mondta, hogy ne ijedjek meg, ő csak meg akar ölelni, mert nagyon szeret. Aztán akárhova is mentem mindig jött utánam, követett, velem akart lenni. Utána felébredtem, de olyan furcsa rossz érzéseim lettek ébredés után.

2021. máj. 3. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Talán azt hogy ezt akarod
2021. máj. 3. 20:41
 2/3 Bánki Tomi ***** válasza:

Szia Kérdező!

Nem túl egyszerű az álmod, mint az életed. Megpróbálok segíteni, megérteni ezt az álmod.

Mik jutnak az eszedbe a volt főnöködről? Milyen személyiség jegyei voltak, vagy hogyan beszélt hozzád, vagy hogyan viselkedett veled.

Ha ezeket végig gondoltad, a jelenlegi életedben van-e valaki, akire ráillik, ami az előbb a volt főnöködről az eszedbe jutott.

Ha helyes a következtetésem, már megértetted.

2021. máj. 4. 21:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A volt főnököm egy öntelt, egoista, magát kedvesnek mutató ember, aki valójában egy sunyi, alamuszi bunkó. Aki azt képzeli, hogy minden és mindenki ő érte van, neki mindig igaza van, stb. Sok ilyen ember van, de mostanában hála istennek nincsenek ilyen kirívó esetek a közvetlen környezetemben. Szóval ezért volt fura ez az álom.
2021. máj. 8. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!