Mit jelent ez az álmom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy hatalmas hatalmas órriáspók nagyságú kullancs csipadt a fejem tetejére és annyira megijedtem, nem mertem kiszedni könyörögtem, hogy szedjék ki, de senki nem segített. Aztán (azt hittem) valahogy sikerült kiszedjem, utána találkoztam egy mégnagyobbal és avval kellet "harcoljak". Valahogy sikerült tőle megszabadulnom, és akkor jöttem rá, hogy a másik még mindig a fejembe van csipadva. Megint féltem és kétségbe voltam esve, hogy segítsen már valaki, szabadítson meg tőle. Aztán jött egy rokonunk, aki végre nem félt és kiszedte és megöltem(a kullancsot). Mit jelenthet ez az álom?#kullancsálom
2021. ápr. 28. 10:00
1/2 anonim válasza:
Két lehetőség van.
1. Azt hogy álmodtál egy rosszat.
2. Talán a kullancs a helyesírási szótárat szimbolizálja aki ragaszkodni akar hozzád mint minden normális emberhez, viszont Te meg akarsz tőle szabadulni.
2/2 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibámért, és köszönöm, hogy áldoztál annyi energiát rám, hogy ezt leírd, viszont a kérdésemre még mindig nem kaptam választ. :D Valaki más, aki esetleg ért is hozzá?
2021. ápr. 28. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!