Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmom fejtés valaki?

Álmom fejtés valaki?

Figyelt kérdés
Szoba felújítás elött állunk ami mondjuk lehet mellékes az állomba de,kiváncsi vagyok jelent e valamit az álom.Először azt álmodtam,hogy a szobába vagyok és valamiért az álmomba a szobánkba volt valamilyen beépitett gáztűzhely amit én ki akartam dobni és mikor kiszedtem a faltol kicsit lángra kapott megijedtem,hogy fel ne gyúladjon a ház miattam majd az egész szoba lángolt lejött a lépcsőn is,probáltam eloltani kkisebb nagyobb sikerrel mert a víz alig jött,majd csak a tűzoltoknak sikerült.Felébredtem majd vissza aludva azt álmodtam,hogy a szobánkba van egy olyan akvarium ami lent van a konyhába nekünk csak sokkal nagyobb.Bemegyek a mellettünk lévő szobába és tiszta víz a padló szönyeg.Bemegyek mégegy szobába azthiszem ha jól emlékszem ami nekünk nincs az is vízes,majd bemegyek a mi szobánkba és látom,hogy az akvariumból ereszkedet le a víz a halak meg ott ficánkolnak.Lehet egy hülyeség de a tűz és víz kombót nem álmodtam még meg halakkal se.

2021. ápr. 27. 11:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Tinédzserkorban élsz épp? Mert akkor a víz és a tűz elharapózása egyaránt jelentheti az érzelmi kontrollálatlanságot. Fogalmazzunk úgy, hogy ez normális ilyenkor... És az, hogy a ház nem égett le, meg vannak tűzoltók, akik megfékezték a további terjedést, az jó jel ebben.
2021. ápr. 27. 13:41
 2/3 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok
2021. ápr. 27. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, van egy kis káosz most az életedben.Valami dolog, amit most nehezebben kontrollálsz, az érzéseid, hangulatod is elég vegyes, változékony lehet.
2021. ápr. 27. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!