Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Volt egy nagy fehér hajó féle ami szét volt esve. És sok másik kisebb lebegett a víz felett. Oda úsztam a nagy hajóhoz mert láttam ott valakit. Felismertem kivolt, és azt mondogattam, hogy Eszti ébredj kérlek mennünk kell. Kérlek kelj fel. Nem tudtam felébreszteni mert el volt ájulva. Eztán át öleltem, és ott maradtam mellette. Mind2 en sodrodtunk tovább az árral. Eszti az a lány akivel gyerek koromban ismerkedtem, de végül nem ő vele jöttem össze. Ez több mint 8 éve volt.2021. ápr. 5. 19:57
1/5 anonim válasza:
Szép álom. Hűen mutatja az anyagba ájult lélek helyzetét. Esztivel most mi van, jó lenne megtudnod, nem?
2/5 anonim válasza:
Üzenet egy megfulladt hozzátartozódtól legyen bárki
3/5 A kérdező kommentje:
Eszti most együtt van egy friss kapcsolatban ennyit tudok. Velem meg megszakította a kommunikációt mivel csak neten tudtam vele beszélni. Aztán mikor mondtam neki ezt az államot letiltott. Valószínűleg zaklatásnak vette, vagy bekavarónak a jelenlegi kapcsolatába. De semmi ilyen szándék nem lett volna. Egyszerűen aggódtam érte, mert úgy gondoltam az állom azt jelenti: fuladozik az életben, és én vagyok aki úgymond segíthetne rajra. De még mindig nem tudom mit jelthetett akkor ez az egész állom. Sajnos vele nem tudok már sehogy beszélni.
2021. ápr. 6. 22:58
4/5 anonim válasza:
Ne neheztelj rá. Majd egyszer felébred. Remélhetőleg még életében.
5/5 Bánki Tomi válasza:
Szia Kérdező!
Nekem az jutott az eszembe az álmoddal kapcsolatban, hogy sodródhatsz a romokkal tovább, vagy körülnézel és kiúszol egy kellemes pálmafákkal borított szigetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!