Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok róla?

Miért álmodok róla?

Figyelt kérdés
Óvodás koromban beleszerettem az egyik fiúba. Tipikus ovis szerelem. De nem múlt el. Általános iskolában is szerettem. Minden karácsonykor tőle kaptam ajándékot. 7-8ban tipikus "mért húzod a hajam, utállak..." kapcsolat volt köztünk. De sose mondtuk el egymásnak, hogy szeretjük a masikat, vagy, hogy több, mint egy barát. Ha visszagondolok szerintem mindenki tudta rólunk. Általában együtt jatszottunk, közel ültünk egymáshoz... Aztán külön váltak az útjaink, de amikor nagyon hiányzott, vagy valami mindig vagy találkoztunk, vagy valahogy kapcsolatba kerültünk. Aztán az élet teljesen más útra vitt minket. Neki is lett családja, nekem is. 37 éves vagyok, boldog a párommal, családommal. De mégis időnként eszembe jut az az első szerelem, vele álmodok. Nagyon fura, mindig a legváratlanabb időben, amikor már nem is gondolok rá hosszú hónapokig valahogy mégis mindig előkerül. Egy kép róla a neten, vagy valaki beszél róla, vagy csak egy álom. A legfurább, hogy a felesége egy másik kontinensről jött, de a képeket elnézve hasonlít rám. A haja színe, az arca, a testformája. Nem csak beképzelem, mutattam a páromnak ő is azt mondta. Néha amikor így felbukkan elgondolkozok, hogy miért vannak ezek, miért nem tudom elfelejteni, soha nem volt köztünk semmi, nem is akarok tőle semmit. Több száz km-re lakunk egymástól, mégis kisért. Miért lehet ez?
2021. márc. 28. 23:56
 1/3 anonim válasza:
Hát lehet ő volt a nagy ő és egymásnak teremtettetek ....
2021. márc. 29. 00:19
 2/3 anonim válasza:
100%

Pont azért mert plátói maradt. Ilyen kapcsoknál mindig ott lebeg a "mi lett volna". Ha valóban nincs irányába más érzésed, mint nosztalgia, nem kell félni tőle. Nekem is eszembe jutnak régi szerelmeim, vannak akik ismerőseim is :)

De ha érzel még vonzalmat, be nem teljesült vágyat, bajban vagy. Neked kell érezned

Nekem is van ilyen plátói most, de őszintén szólva én pontosan tudom, hogy nem azért gondolok rá, mert csak úgy eszembe jut, nekem tényleg hiányzik

2021. márc. 29. 00:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2021. márc. 29. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!