Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelentett ez az álom?

Mit jelentett ez az álom?

Figyelt kérdés
Az álomom tegnap este:Egy barátnőmmel ültünk a régi általános iskolám előtt és beszélgettünk. Kijöttek a suliból ilyen nálam fiatalabb gyerekek és elkezdtek cigizni. Majd talán valami mentő autó is jött, emiatt elindultunk, aztán már futottunk és kutyák kergettek minket, futottunk el és a barátnőm mondta merre menjünk, ott volt az utcában a házunk mondtam hogy a odamenjunk de ő mondta hogy ne. Aztán már sötét volt, valahogy már többen menekultunk (ott nem tudtam mi elől) aztán valami néptelen helyre futottunk ahol csak valami kerítés volt és semmi más. Az volt a következő jelenet hogy vissza akarunk fordulni de egy autó odaall és egy ember egy bottal áll és mondja hogy soha többé nem fogunk találkozni a családunkkal. Mielőtt leutott volna, rajittem hogy ez csak egy álom és felkeltem. Ennek mi lehet az átvitt jelentése?

2021. márc. 19. 21:31
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

"Üldözés, menekülés

Jelentése: A leggyakoribb álom. Azért alakulhat ki, mert van valami az életünkben, amivel szembe szeretnénk szállni, de nem tudjuk, hogyan lehetne megoldani.

Mit tegyünk: Ez remek lehetőség arra, hogy elérjünk valamilyen személyes vágyat. Habár félelmetesnek tűnnek, az üldözők valójában az eddig fel nem fedezett képességeinkre hívják fel a figyelmünket, miközben mi valójában a saját álmainkat üldözzük."

2021. márc. 19. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!