Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Vettem egy gorillát, ami szabadon volt a kertben. Épp sötétedett, amikor arra gondoltam, hogy éjszakára be fogom vinni a házba, és mivel sötétben már nem találnám meg, még akkor bevittem amikor elkezdett sötétedni. (Van egy nagytestű kutyánk is, (a valóságban) azt is beengedtem éjszakára.)

Volt valami családi összejövetel is, de senki nem lepődött meg azon, hogy egygorillát vettem.

Ennyire emlékszek. Tegnap este megnéztem a Vakáción a Mézga családból azt a részt, amikor Paula és Kriszta a kétpúpú Bill-hez mentek. Billnek volt egy gorillája, (Bill az, aki a "Hufnágel milliókat" meghamisítva adja oda paulának. (Mármint a pénznek nincs semmi köze Hufnágelhez valójában.)

Ez volt gyerekkorom egyik kedvenc meséje. Lehet, hogy ezért álmodtam gorilláról?

Egyébként mit jelent?

2021. márc. 17. 08:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is gyerekkorom egyik kedvenc meséje.
2021. márc. 17. 08:19
 2/4 LakatosAnonymus ***** válasza:
Azt jelenti, hogy sajtos pizza.
2021. márc. 18. 17:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Téves, mert ma nem az volt (meg tegnap se)
2021. márc. 18. 20:52
 4/4 LakatosAnonymus ***** válasza:
Akkor kókuszos pizza, bocs.
2021. márc. 20. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!