Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Egyszer még régebben álmodtam olyat hogy egy barátnőmmel a vonatra várunk és az állomáson üres volt a váró terem és mondtsm barátnőmnek hogy elmegyek veszek inni meg enni és otthagytam a váróterembe és pont akkor ment be egy ember, amikor visszaértem láttam hogy az az ember aki utánam bejött a váróba ott fekszik a földön halottan mert barátnőm valamiért leőtte.
Ezután az álom után úgy kb1 hétre ennek az álomnak folytatása lett és az álomban a barátnőm engem vádolt meg a rendőrségi vallomásában amikor ezt megtuudtam addig erősködtem még meg nem hallgadtak és nem íratak velem egy vallomást a történtekről.
Mit jelent ez az álom? Valami megoldatlan problémát vagy csak egy álom??
2021. márc. 3. 05:02
1/1 anonim válasza:
A vasútállomás lehet a felnőtté válásnak, az önálló felelősségnek a kapuja. Az, hogy elmész enni meg inni, jelzi azt, hogy még fel akartál készülni valamire, lelki erőt gyűjtöttél valamihez, vagy csak simán halogattál egy döntést. Ezt jelképezi a halott férfi, hogy az a lehetőség nem jön vissza többet.Az meg, hogy a folytatásban a barátnőd feljelentést tesz ellened a rendőrségen, jelzi azt, hogy magadat vádolod tudat alatt, és eljátszol néha a gondolattal: mi lett volna ha belemegyek a dologba? Ez lehetett továbbtanulás, lehetett munka, de lehetett akár egy párkapcsolat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!