Miért álmodok ilyeneket?
Szóval biciglizek és nekihajtok a földön egy öszlopnak elesek majd olyan érzés tör rám, mintha zuhannék le az ágyba és egy nagy rázkódás közepén felébredek.
2. Mentem le a szüleimmel labdázni amikor kb 6 éves voltam és begurult a labda egy tüskebokorba én pedig utána ugrottam majd amikor kimásztam egy helikopter kb 8 emelet magaságban elhalad felettem és ismét felébred úgy rángatózva az előző felébredési módon.
3. Megyek kinézek a háloszoba ablakán és a vár mellet felrobban egy ATOMBOMBA . és én csak nézem majd megint az előző módon felébredek.
Ez az atombombás sokszor egymás után ismétlődött vagy 2 hétig
4.Egy tetőn vagyunk (én,3 oszt társam, szüleim, és 2 tanár + annak a férje/gyereke) A világ romokba hever a megmaradtak katonák üldözik mi elbujtunk a tetőn egy kis felvonó bejáratnál. majd amikor helikopterrel felénk értek megláttak és menekülőre fogtuk az utat én voltam a vezér és átmentünk deszkán ami egy másik ház tetejére volt erősitve a többiek mentek először én utoljára maradtam de a fa kettétört majd gyorsan ugrottam és belekapaszkodtam a ház oldalába. majd felébredtem az első módon.
Ebben az volt a legérdekesebb, hogy akkor a tanáromnak a valóságban még nem volt gyereke ott pedig volt és rá kétnapra kaptam a hirt a suliba, hogy az illető terhes. 8O
Egyenlőre ennyi jut az eszembe. De én azt nemértem , hogy miért úgy ébredek fel, hogy mintha zuhannék vissza az ágyba és felriadok közbe meg megrántom magam. De viszont nem midegyiknél van ez igy.
Ha reálisan akarsz viszonyulni az álmaidhoz,akkor ezt ajánlom:
Ebből kiderül hogy az álmok a tudatalatti zavaros ideái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!