Ez az álom mit jelenthet?
Figyelt kérdés
A szobámban voltam és éppen játszottam. Arra emlékszem, hogy a szobámban a szekrények átvoltak rendezve. A játékban ami alapjáraton egy játékos lenne éppen szörnyekkel küzdöttem, amikor megjelent egy másik játékos is olyan karakterrel, ami benne sincs az adott a játékban. A játékos elkezdett hozzám beszélni én pedig kiakartam őt dobni, ezután homályos ami történt, amire emlékszem az az, hogy nagyon ideges lett a csávó és elkezdett lengyelül ordibálni velem és hirtelen megjelent a szekrények között, én pedig annyira megijedtem hogy felugrottam az egyik szekrényre és annak húzogatásával menekültem, ui a csávó hasonlított a yt szelleme videóban szereplő csávóra(sosem néztem meg azt a videót). Mikor felébredtem percekig nem bírtam mozdulni.2021. febr. 27. 01:24
1/3 anonim válasza:
Mit jelentene?Semmit sem jelent.Ez egy tipikus értelmetlen álom.A tanácsom az hogy ne játsz egyfolytában a videójátékokkal,foglald le mással magadat helyette.Ennyi.
3/3 anonim válasza:
Túl sokat játszottál és az agyad így próbálja feldolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!