Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Szóval azt álmodtam hogy összejöttem egy lánnyal középiskolában, az arcára nem emlékszem de azt tudom hogy nagyon jól ismertem. Nah szóval összejöttünk és azt csináltuk amit általában azután szoktak csinálni.Tudni kell rólam hogy én tudatos álmodó vagyok vagyis az álmomban én irányítom magamat szóval nagyon élveztem az álmomat :D. Nah de a valóságban van egy lány aki tetszik de csak barátként tekint rám, ezt már leszögezte nekem. Sokan mondják hogy hagyjam, lépjek túl rajta de sokan mondják hogy küldjék tovább érte és erre megjelenik ez az álom és teljesen összezavarodtam. Most akkor mit jelent ez az álom ésit kell tennem? (Persze hogy arra nem emlékszem hogy mit mondtam a csajnak az álmomban ami miatt összejöttünk :/ ,na mindegy)

2021. febr. 16. 01:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vágyálmaid kivetültek az álmaidba. Álmodozz csak...
2021. febr. 16. 08:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Maradjatok barátok, aztán majd kiderül mi lesz.
2021. febr. 16. 10:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Maradjatok barátok ha ő nem akar többet. Azért álmodsz ilyenről mert ilyenre vágysz
2021. febr. 16. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!