Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt almodtam, h fel akartam...

Azt almodtam, h fel akartam szállni egy olyan vonatra, aminek a tejen is emberek voltak, mit jelent?

Figyelt kérdés

Eleve egy kis vonat volt es eleg zsufolt lattam az ablakokban, h tele volt emberrel. Es meg a vonat tetejen is voltak.

Vegul nem tudom, h felszalltam-e, mert akkor felebredtem.

Mit jelent ez?

2021. febr. 10. 14:14
 1/9 Grimfox ***** válasza:
73%
Olyan életutat próbálsz bejárni, ahol nincs már hely a számodra. Avagy úgy érzed, hogy nincs.
2021. febr. 10. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Visszamentél az időben 70 évet, de az is lehet, hogy előző életedben Indiában éltél.
2021. febr. 10. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Most kezdtem egy sorozatot és az első rész szinte ilyen volt!!! Az a címe, hogy Snowpiercer, egész izgalmas, a jövőben játszódik, a globális felmelegedés eljött és az emberek ezért le akarják hűteni a földet, de véletlen túl hűl és igazából innen kezdődik a történet.

Amúgy az 1.-nek igaza van.

2., 😂👍

2021. febr. 10. 14:47
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Láttál valamikor egy fényképet amin egy piacot érintett a vonat. Indiában,
2021. febr. 10. 15:09
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Biztos filmbe láttál vmikor ilyet és visszajött álom formájába
2021. febr. 10. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Régen valóban utaztak a vonat tetején is emberek,Magyarországon is.
2021. febr. 10. 18:48
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
India
2021. febr. 10. 18:51
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Bangladesh
2021. febr. 10. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:
64%
Olyan életpályát, munkahelyet(vonatra) akarsz választani(fel akartam szállni), ahol túljelentkezés van(tejen is emberek voltak). Eleve kevés(kis vonat) embernek volt lehetősége bejutni és elég népszerű szakma(zsúfolt láttam az ablakokban). És vannak nálad esélyesebb jelentkezők is(még a vonat tetején is voltak).
2021. febr. 18. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!