Mit jelent az, ha lezuhanok valahonnan, és órákba telik, mire leérek?
Figyelt kérdés
Gyakran álmodom azt, hogy tesiórán valamilyen viszonylag magas (pl.:bordásfal) tárgyra felmászunk és onnan le kell ugrani. Mások azonnal leérnek, én pedig órákon át csak zuhanok. Amikor pedig földet érek felriadok. Segítsetek...2021. febr. 4. 14:16
1/7 anonim válasza:
Rossz emlékeid vannak gyerekkorodból a testneveléssel kapcsolatban.
2/7 anonim válasza:
Általában ez légzési nehézségeknél van, magyarán: FULLADSZ!
A horkolástól.
Ha erősen ver a szíved ébredéskor, akkor tuti: és örülj neki, hogy még élsz.
Ajánlott körzeti orvos és alváslabor, ha szeretnél még sokáig élni.
4/7 anonim válasza:
Súlyos esetekben előfordulhat kismértékű agykárosodás is.
Egy gond van csak: minden nap.
És ezek aztán összeadódnak.
5/7 anonim válasza:
2# Nálam hasonló van de nem ez. Én álmomban ha visszatartom a levegőt repülök. Sok sok éve vannak ilyen álmaim és azt hiszem tudom miközben álmodok, hogy ha visszatartom felemelkedek és direkt csinálom. Minden ilyen álmomra emlékszem. Van ilyen?
6/7 anonim válasza:
A repülés kétféle lehet:
ha könnyedén repülsz, az a könnyű lélegzetnél szokott előfordulni.
Ha nem - pl. visszatartott levegőnél - az más dolog.
7/7 anonim válasza:
Iskolában a képességek fejlesztésénél(tesiórán), ha valamilyen viszonylag nehéz(magas) feladatot(bordásfal, tárgyra) kell megoldanotok(felmászunk) és ennyi(ugrani). Akkor másoknak sietnie kell(azonnal leérnek), te pedig unatkozol(órákon át csak zuhanok) ráérsz szép lassan, mert ügyes vagy. Amikor pedig vége a gyakorlatnak(földet érek), majdnem elalszol, úgy kell keltegetni(felriadok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!