Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi történt álmomban?(többi lent)

Mi történt álmomban?(többi lent)

Figyelt kérdés
Annyi a lényeg hogy autóbalesetet szenvedtem álmomban és az ütközés pillanatában elfeketedett, minden majd kinyitottam a szemem (álmomban) homályosan láttam egy fehérséget és hallotam hogy valaki/valakik beszélnek körülöttem. Olyan volt mintha álmomban meghaltam volna, legalábbis szerintem Ez normális ugye? Volt mással is ilyen már?
2021. febr. 3. 15:29
A kérdező szavazást indított:
Velem volt
Velem sohasem volt
10 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én már autóbalesetest álmodtam, bár halni még nem haltam meg álmomban. Olyan is volt, hogy álmomban lelőttek és pont felébredtem.

De egyébként szerintem normális. Mármint nincs olyan, hogy nem normális álom.

2021. febr. 3. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:

1 es engem is lelőtek álmomban és még a becsapódást is éreztem

Idegesen vagy feszülten vezetsz?

2021. febr. 3. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:

meglepően gyakran, élem át álomban a lessen homályosuló majd elsötétülő képet...

ez enyém is autó balesettel kapcsolatos álom volt.

én speciel egy palotapincsinek "ugattam", hogy maradjon a szemén, mikor visszapillantottam az útra, egypár erősen világító lámpát láttam....szemből.

2021. febr. 4. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:

meglepően gyakran, élem át álomban a lessen homályosuló majd elsötétülő képet...

ez enyém is autó balesettel kapcsolatos álom volt.

én speciel egy palotapincsinek "ugattam", hogy maradjon a szemén, mikor visszapillantottam az útra, egypár erősen világító lámpát láttam....szemből.

igaz

19 éves szökésbarana srácvagy aki Bp töl 43 km re lakik

2021. febr. 4. 23:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Kirúgtak a munkahelyedről(autóbalesetet szenvedtem) és ennek hatására(ütközés pillanatában) teljesen elbizonytalanodtál(elfeketedett, minden). Majd próbáltál feleszmélni(kinyitottam a szemem), nem tudtad mit gondolj(homályosan láttam), ami reményt ad(fehérséget) és figyelted(hallottam), hogy mik a hírek(valaki/valakik beszélnek körülöttem). Gyászolod, nagyon hiányzik az állásod(Olyan mintha meghaltam volna).
2021. febr. 10. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!