Mit jelent ha valakivel hónapok óta nem beszéltem,majd ma éjjel vele álmodtam és reggel írt nekem?
Előfordul, hogy az álmok előre vetítik, hogy mi történik majd meg a valóságban, velem is történt már ilyen nem egyszer.
Az egész világegyetemben minden hullámokból áll, a fény, a hangok, az anyag, minden rezgésben van, az agyi impulzusok, a gondolat is hullámokból áll, egészen a kvantumrészecskékig mindennek hullám tulajdonsága van. Az univerzumnak mindössze 4-5%-át alkotja az anyag (és a hullámok), a fenn maradó részt a sötét anyag és energia alkotja, ami körbe veszi nem csak az anyagi világot, de a csillagokat, sőt még a távoli galaxisokat is összeköti egymással.
Valószínűnek tartom, hogy ez a - csillagászatban úgy nevezett - sötét anyag/energia révén lehetséges hogy néha össze tudunk kapcsolódni más személyekkel gondolataink révén, néha éber állapotban, néha álmodás közben.
Szóval a kérdésedre válaszolva, csak annyi történhetett, hogy az illető gondolt rád és te "vetted az adást".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!