Ki lehet ez a férfi?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyjából egy hete majdnem minden éjjel ugyanazzal a férfival álmodom. Nem tudom ki ő, csak azt tudom, hogy szerelem van köztünk általában. Egy szőke férfi (nincs is szőke ismerősöm) egyszer polgárháború korabeli nemes, máskor az ágyban ölel hátulról, máskor autóban utazunk és a lábam simogatja, de hiába nézelődök neten, nem találok semmit, ami magyarazná ezt. A cserebogár, a papagáj, a bőrönd is szintén felbukkan az álmokban mellette. Van esetleg valami tippetek?2021. jan. 28. 14:15
2/4 anonim válasza:
Ami ebből a leírásból nekem átjön, hogy több korszakban/életben is voltatok együtt. Amennyire tudni lehet, ilyesmi előfordul, egyes lelkek sok életet élnek le egymás társaságában, keresve egymást.
Ilyenkor az Élet azért segíti is ezeket a "véletlen" találkozásokat.
Lehetnek problémák, mert néha már párjuk, családjuk is van, mikor találkoznak, de azért szerintem van egyfajta törekvés a boldog megoldásra.
...persze bármi más is lehet, de azért nyitottan nézelődj 😉
3/4 anonim válasza:
Feltételezem hogy az előző válaszadó válasza nem elégítette ki az igényeidet. Én sem fogok sokkal tartalmasabb válasszal szolgálni, mert sajnos ennyiből nem lehet kideríteni az illető kilétét. De ami gyakori hogy látsz valahol valakit filmekben, sorozatokban, az utcán bárhol és megjegyzed az arcát. És most jönni fognak a támadások azoknak a részéről akik nem hisznek abban amit mondani fogok. De lehet egy látomás is és jövendölheti, hogy jönni fog ez a férfi és igen csak becses helyet foglal majd el az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!