Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent híddal meg vízzel...

Mit jelent híddal meg vízzel álmodni?

Figyelt kérdés

Álmomban sétáltam egy városban, és volt ott egy tó, benne egy sziget. A szigetre hídon lehetett átmenni. Valamiért féltem a hídtól (az álomban, amúgy nincs bajom velük), de azért elindultam rajta a szigetre. Útközben a híd egyre keskenyebb lett a víz pedig magasabb, és ellepte a hidat is. Úgyhogy visszafordultam, így is vizes lett a bokám. A végén arra gondoltam, hogy majd átjutok nyáron mikor nagyobb szárazság lesz.

Valaki valami ötlet?

Ha úgy gondolod semmi jelentősége, akkor nem kell leírni.

2021. jan. 21. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:
2021. jan. 21. 17:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy akkor mész át a hídon, amikor oda érsz. Ezt még mszp-s kunhalmi találta mondani egy válaszában.
2021. jan. 21. 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Elgondolkodtál(sétáltam) a körülötted élőkön(városban), és az a probléma(tó), hogy az emberek távolságtartóak, fantáziavilágban élnek(benne egy sziget). Azért kapcsolatban vannak egymással(hídon lehetett átmenni), amit félelem övez(valamiért..). De azért próbálkozol(elindultam rajta). A beszélgetés(útközben a híd) egyre kényelmetlenebb(keskenyebb lett), problémásabb(víz pedig magasabb) és lehetetlen(ellepte a hidat is). Úgyhogy feladtad(visszafordultam), így is csorbult a büszkeséged(vizes lett a bokám). A végén arra gondoltál, hogy majd újrapróbálod(átjutok) mikor normálisabbak lesznek(nyáron) és letisztulnak a dolgok(nagyobb szárazság lesz).
2021. jan. 28. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!