Miért álmodok mindig az exemmel és hogyan szüntethetném meg?
Figyelt kérdés
Már majdnem 6 éve külön vagyunk és mégis állandóan vele álmodok. Ezek az álmok mindig ijesztőek, általában megver, megerőszakol, kerget, megöl. A kapcsolatunk vége felé már nagyon rossz volt azért mentünk szét. Nem érzem úgy hogy még éreznék iránta bármit is, új párom is van.2021. jan. 19. 22:01
1/12 anonim válasza:
Lehet a rossz elvalas az oka, marmint hogy vannak lezaratlon dolgok benned peldaul, amikre szerettel volna, de nem kaptal valaszt. Ha volt a kapcsolatotokban akar verbalis erőszak, az is nyomot hagyhatott akar a tudatalattidban es mikor alszol, ezek az elnyomott erzesek elotornek.
3/12 anonim válasza:
Szeretem a rémálmokat és te?
sos víz az ágy alá
4/12 anonim válasza:
Én úgytudtam hogy az egyik dolog amit nem tudunk uralni az életünkben,amit nem tudunk befolyásolni,az az hogy mit álmodjunk.
6/12 kerjoz válasza:
és azóta próbáltál vele komunikálni vagy elrendezni?
7/12 anonim válasza:
5.:Azért tudum rosszul,mert te máshogy gondolod?Értem.Ez teljesen logikus.
8/12 anonim válasza:
A pároddal kapcsolatban ijesztőek a gondolataid. Mert általában bánt(megver), kényszerít(megerőszakol), zaklat(kerget) és értelmetlenné eszi az életedet(megöl).
9/12 anonim válasza:
4-es.Olyan letezik, hogy tudatos almodas.
10/12 anonim válasza:
9.:Nahát engem ezek a Youtuber-ek magasról nem izgatnak,hogy mit beszélnek,könnyű (ingyen) pénzkereseti lehetőségekre utazók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!