Mit jelent, ha egy olyan lánnyal álmodom, akit soha életemben nem láttam,nem is ismerem? (f)
Figyelt kérdés
Aki tudja a megfejtést, annak megy a zöld kéz!2021. jan. 12. 18:08
1/7 anonim válasza:
olyanról nem álmodhatsz akit sose láttál, az agyad nem talál ki arcokat. láttad valahol, akár egy másodpercre, az agyad megjegyezte az arcot. amúgy semmit se jelentenek az álmok
2/7 A kérdező kommentje:
Pedig egyáltalán nem ismerős..
2021. jan. 12. 19:14
3/7 anonim válasza:
hány olyan arcot ismernél fel amit fél másodpercre láttál 2-5-10 éve? tudatosan nem tudsz visszamelékezni de az agyad elraktározta, és néha álmokban újrahasznosítja
4/7 A kérdező kommentje:
Huha, ez valami magic. Sose gondoltam volna, hogy ilyen jó a memóriám.
2021. jan. 12. 19:28
5/7 A kérdező kommentje:
Kár, hogy a hangját nem hallottam, hátha felismerem.
2021. jan. 12. 19:28
6/7 Angel3000 válasza:
Szia! Lehet jôvôkép megjelenése àlom formàban! Ne becsûld alà ezeket az àlmokat!
7/7 anonim válasza:
Egyébként képes vagy “kitalálni” arcokat. Persze igen, látott arcokból, pl. a szeme a szomszédé, az orra a testvéredé az arc csontja az első szerelmedé, az álla Brad Pitt-é, az ajkai meg mint azé az ismeretlen háttér szereplőjé a Jó barátokban. :dd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!