Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha egy olyan...

Mit jelent, ha egy olyan lánnyal álmodom, akit soha életemben nem láttam,nem is ismerem? (f)

Figyelt kérdés
Aki tudja a megfejtést, annak megy a zöld kéz!
2021. jan. 12. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
olyanról nem álmodhatsz akit sose láttál, az agyad nem talál ki arcokat. láttad valahol, akár egy másodpercre, az agyad megjegyezte az arcot. amúgy semmit se jelentenek az álmok
2021. jan. 12. 19:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Pedig egyáltalán nem ismerős..
2021. jan. 12. 19:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
hány olyan arcot ismernél fel amit fél másodpercre láttál 2-5-10 éve? tudatosan nem tudsz visszamelékezni de az agyad elraktározta, és néha álmokban újrahasznosítja
2021. jan. 12. 19:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Huha, ez valami magic. Sose gondoltam volna, hogy ilyen jó a memóriám.
2021. jan. 12. 19:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Kár, hogy a hangját nem hallottam, hátha felismerem.
2021. jan. 12. 19:28
 6/7 Angel3000 ***** válasza:
43%
Szia! Lehet jôvôkép megjelenése àlom formàban! Ne becsûld alà ezeket az àlmokat!
2021. jan. 12. 20:10
 7/7 anonim ***** válasza:
38%
Egyébként képes vagy “kitalálni” arcokat. Persze igen, látott arcokból, pl. a szeme a szomszédé, az orra a testvéredé az arc csontja az első szerelmedé, az álla Brad Pitt-é, az ajkai meg mint azé az ismeretlen háttér szereplőjé a Jó barátokban. :dd
2021. jan. 12. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!