Mit jelent ez a furcsa álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy bementem a fürdőszobába és egy idősebb nő feküdt a kádban, először kínosan beszélgettünk de igazából fel sem merült bennem, hogy miért van egy vadidegen nő a fürdőmben.
Aztán annyire emlékszem, hogy szexeltem vele és mintha közben szó szerint megfiatalodott volna, és a végén benyújtotta a számlát, hogy ez most több mint 245 ezer lesz (erre a számra valamiért pontosan emlékszem.)
Elmentünk a bíróságra és nyertem ellene egy pert szóval nem kellett kifizetnem az összeget.
Ezután ébredtem fel.
Na most ez mi a fene volt???
Általában nem is emlékszem az álmaimra, de ha emlékszem akkor is ilyen hülyeségek
Ja és a kérdés NEM kamu. Nem unatkozom annyira, hogy ilyet kitaláljak.
2021. jan. 10. 13:55
1/6 A kérdező kommentje:
* pontosan 245 ezer
(nem több mint)
2021. jan. 10. 13:56
2/6 anonim válasza:
A fürdőszoba az a hely, ahol megtisztulunk, megváltozunk, megszabadulunk bizonyos terhektől. Te biztosan változtatni szeretnél az életeden. Az idős asszony jelez valami helyzetet, vagy munkát, amit el kell végezned, vagy együtt kell vele élned, és ami valami miatt nem tetszik neked. Az, hogy az a nő megfiatalodik, jelzi azt, hogy ha nem is szereted meg azt a helyzetet, vagy munkát, megszokod, mi több elismerést, tekintélyt szerzel benne, és arra kér a környezeted, hogy folytasd tovább, amire te nemet mondasz. Ezt jelzi a 245-ös szám. A 2 a válaszút száma, hogy döntened kell: folytatod vagy feladod, a 4 egyfajta megkövültség, állandóság, beszürkülés száma, az 5 pedig az, hogy egy időre elveszíted a dolgok feletti ellenőrzést, nem te irányítasz. A per, és hogy megnyered jelzi azt, hogy hosszú időbe fog telni, de végre megszabadulsz ettől a helyzettől.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de az idős asszonyt úgy kell elképzelni, hogy nálam idősebb. Tehát kb. 50 éves lehetett. És nem volt ellenemre vele a közösülés, kifejezetten élveztem.
2021. jan. 10. 15:47
4/6 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy ebbe az új dologba, változásba azért mész bele, mert a kíváncsiság hajt, vagy a valamit valamiért elv. Ez a változás bármi lehet: jobban akarsz kinézni, több pénzt akarsz keresni, de úgy gondolom, hogy a végén úgy döntesz, hogy ez a dolog nem neked való. Mondom: nem szentírás, amiket én írogatok, ez is egy lehetőség.
5/6 anonim válasza:
Egyébként ma este én is azt álmodtam, hogy egy csúf politikus ki akar kezdeni velem, én viszont menekültem tőle , egyenesen be a konyhába, mire utánam jött valaki. Először azt hittem, hogy ez a politikus, de kiderült, hogy egy jóképű, sötét hajú fickó, akiről kiderült, hogy rendőr.
6/6 anonim válasza:
éhes makkal disznókat álmodsz. Szerintem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!