Mit jelenthet ez az álom?
Azt álmodtam, hogy Jézus azt mondta nekem (nem láttam, de olyan volt mintha beszélgetnénk, valahogy tudtam, hogy Jézus az), hogy most nagyon figyeljek, mert most fog üzenni valamit nekem Isten. És hallottam, hogy halkan suttog a fülembe valaki, de gyorsan mondta és összemosodottan annyira emlékszek, hogy köszönömmel kezdte, de a többi sajnos teljesen kiesett, pedig sokáig beszélt. Olyan rossz, hogy nem emlékszek rá.. Már álmodtam párszor Istennel és Jézussal, de akkor sem emlékeztem mit mondtak pontosan.
Egyszer viszont igen, mikor felnéztem az égre álmomban nagy fényt láttam és azt mondta nekem az égből egy hang, hogy ne féljek minden rendben lesz. Tudtam, hogy Isten az, de akkor nem is volt kérdés, tudtam hogy mit üzent és miért.
De most nem tudom, mert nem emlékszek rá.. Mi lehetett ez?
Nekem is vannak hasonlo jellegu almaim. Azt nem tudom, kitol jon az info, de ez a minden rendben van nekem is megvolt.
Illetve 2-3x olyan, hogy valami megyugtato, tiszta forras megmutatja, hogy valoban a spiritualitas az igaz ut. Reszletekre nem emlekszem, csak bizonysagot.
Kedves kérdező!
Szép az álmod és meg is értem. Sok buta és ostoba válaszra ne figyelj oda! Viszont 2 dolog van a magyarázatra!
Ha hiszel Istenben és jársz valamilyen felekezetbe vagy gyülekezetbe, ott tudnának segíteni a magyarázatba. Ha csak valamilyen vallásos felekezetbe jársz akkor ez nem fog bejönni!
Ha hiszel Istenben ill. keresed Istent, de nem jársz semmilyen felekezetbe vag gyülekezetbe, akkor megint nem fogsz segítséget kapni a magyarázatra!
Két választás marad! vagy találsz olyan embert, aki valóban és ténylegesen Istenben, Krisztusban van és van ajándéka arra, hogy megmagyarázza az álmod jelentését, vagy pedig te magadnak kell Istent, Jézust kérned az álmod megértésére! Csöndesedj el, "zárkózz be a te kis belső szobádba" és imádkozz! Kérd az Úr Jézust, hogy mutassa meg először az elfelejtett álmot és aztán annak magyarázatát!
Biztos vagyok benne, hogy nem fogsz csalódni!
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó, akkor ez lehet azt jelenti, hogy úgy érzi nem hiszek benne eléggé?
Ha feltételezed, hogy ezért kereshetett fel...
ha megfordul a fejedben a kérdés, hogy nem hiszel eléggé...
amikor úgy érzem egészségesebben kéne étkeznem..
amikor valaki azt fontolgatja, hogy ott hagyja-e a munkáját...
ha úgy érzed meg kellett volna ölelned anyukád...
stb
A válasz legtöbbször igen, hát tedd meg!
Oszlasd el a kételyeid, ne félj, bízz Istenben és a végtelen szeretetében feléd.
Ne kérdőjelezd meg önmagad s Istent.
Én egészségesen étkezem.
“Valaki” hagyd ott a munkád, ha kikészít.
Öleld meg anyukád mindig.
Halgass a megérzéseidre. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!