Szerintetek mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Volt a ketrecben egy szamárkám, amit etetnem itatnom kellett hogy nőjön azzá fejlődjön =(az nőjön ki belőle) itattam stb, erre egyszer benéztem a letakart ketrecbe és egy kétfejű szürke kígyót láttam inni enni stb abból amit adok neki szamár helyett. közben eg polcon volt egy sárkány amire azt mondták ne nyúljak át rajta mert feldühödik, nem érdekelt továbbra is a szamarammal/ kígyómmal foglalkoztam, erre a sárkány tényleg dühös lett és nekem repült.2020. dec. 26. 10:59
1/4 anonim válasza:
Nem nagyon értek az ilyenekhez de nekem ez elég egyértelműen hangzik. Aki a kalitkában van ő ártatlan szamárnak adja ki magát miközben egy kétszínű kígyó. Vele foglalkozol az olyan emberek helyett akik tényleg megbecsülnének téged. Az, hogy neked repült a sárkány olyasmit jelenthet, hogy a barátaid elhagynak. Szóval ha nem akarod elveszíteni az értékes embereket akkor figyelj oda rájuk és ne a toxic embereket tápláld.
3/4 anonim válasza:
Igazi mesének is elmenő álom. Ezekből könyvet is írhatnál!
Úgy érzed rab vagy(ketrec) és hogy megmenekülj(szamárrá fejlődjön), azért meg kell dolgoznod hűséggel(etetnem, itatnom kellett). Erre egyszer rájöttél az igazságra, beláttál a színfalak mögé(benéztem a letakart ketrecbe), hogy becsapnak, álságosan(kétfejű) nem foglalkoznak, érdektelenek(szürke) férgek, élősködők(kígyó) veled szemben. Azért amiért megdolgoztál(abból amit adok neki szamár helyett). Rájöttél(polcon), ez ellen tenni kell(sárkány). Erre az volta reakció(azt mondták) meg ne próbálj tenni bármit is(nyúljak át rajta) mert háború lesz(feldühödik). Erre megtetted amit kellett(a sárkány..repült).
4/4 A kérdező kommentje:
lehet beleírom az interaktív történetembe a főszereplő álmának :) van kedved beszélgetni velem? kellene nekem egy spirituális tanácsadó mert az életem több szempontból is : my life sucks. szopás is nehézkes is meg reménytelen is.
2020. dec. 29. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!