Jelenthet ez az álom valamit?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy egy fürdőben voltam már nem emlékszem kivel és csúzdásztam. Majd odajött egy dolgozó meglátta hogy csak az államon van a maszk és elvett tőlem bírságként 10 ezer forintot. Mérges lettem,visszaköveteltem de nem adta. Odamentem a bejárati pénztárhoz vagy pulthoz és ott elmondtam egy nőnek ő meg adott pár eurót és forintba egy ezrest.2020. dec. 22. 11:54
1/1 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy akkor kell ezt megcsinálnod, amikor már olyan lesz az árfolyam, hogy a pár euró + 1.000 Ft többet fog érni 10.000 Ft-nál. Addig meg élj meg lottóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!