Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom?

Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés

Azok előtt álmomban [többször is] megkopaszítottak, levagdosták a hajam.. De most azt álmodtam hogy hosszú, fényes hajam volt, és még dicsérgettek is hogy milyen csinos vagyok. Ez javulást jelent ugye? A valóságban persze nem vagyok szép, és önbecsülésem is alig akad, szóval maradjunk az álmaimnál. Hálás lennék ha valaki valami értelmes dolgot tudna leszűrni.

Gúnyolódók kerüljenek, depis vagyok, van elég gond a nyakamon.

2020. dec. 16. 09:50
 1/4 SZücsöm ***** válasza:
100%
Nálam bölcsebb ember azt állítja hogy mástól ne várj hiteles álomfejtés mert mindig egyénre szól az üzenet. Akkor is ha csak a pszichéd küldi akkor is ha "ezós" okokban hisz az ember.
2020. dec. 16. 11:12
 2/4 A kérdező kommentje:
1 Te megszabod nekem hogy mit várjak el? Mit merészelsz?! Hadd döntsem már el én, hogy mit csinálok!
2020. dec. 17. 00:34
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Idézem: ,,azt állítja". Nem értem, hogy ezzel az üzenettel hogyan akart téged korlátozni az egyes valaszoló, de ha ezen ennyire felkapod a vizet, akkor szerintem nagyobb bajaid is lehetnek, mint hogy a hajadról álmodsz.
2020. dec. 17. 00:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Azelőtt megaláztak(megkopaszítottak), haragudtak rád, gáncsoltak(levagdosták a hajam). De most megtaláltad önmagad, nőtt az önbizalmad(hosszú), te adsz másoknak tanácsot, bölcs lettél(fényes hajam volt), és örülnek neked(még dicsérgettek), mert ragyogó elme vagy(milyen csinos vagyok). Ez javulást jelent.
2020. dec. 23. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!