Mi miatt álmodhatom ezt?
Ez az álom arra utal szerintem, hogy nem tudod magad utolérni, vagy le vagy maradva valamiről, sok a dolgod. Én akkor szoktam ilyenket álmodni, amikor egyszerre sok dolgot szeretnék csinálni.
Előző, azt a könyvet én is olvastam, ajánlom én is, mert én azóta vezetek álomnaplót, és nagyon izgalmas őket visszaolvasni. A tudatos álmodás is sikerült egy szintig, felismertem, hogy egy álomban, vagyok, de irányítani nem nagyon tudtam. Viszont a körülöttem lévő embereknek azt mondtam, hogy "én most tulajdonképpen álmodom." A reakciók meg vegyesek voltak, valaki megkérdezte, hogy "és milyen?"
Amúgy ajánlom ezután a könyv után a "Miért alszunk?" c. könyvet. Nekem az sokkal jobban tetszett, és, ha ajánlhatom, akkor inkább azt olvastatnám el az emberekkel először, mert ott a jó ménőségű alvásról van szó, ami egészségesebb bárminél. Szerintem ezt aludni kéne "megtanulni" először mindenkinek, utána álmodni.
A rossz álom lehet amúgy a rossz minőségű alvás miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!