Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi miatt álmodhatom ezt?

Mi miatt álmodhatom ezt?

Figyelt kérdés
Több alkalommal is azt álmodtam, hogy a vasúti síneken sétáltam és több vonat is el akart ütni engem gyors sebességgel. Fogalmam sincs, mi miatt álmodhatok ilyenekről, de eléggé megrémiszt és nappal ezeken gondolkozom, nem hagy nyugodni.

2020. dec. 13. 12:23
 1/5 anonim válasza:
0%
szerintem ez a félelmed. én akkor álmodok ilyeneket ha elalvás előtt ilyenekre gondolok
2020. dec. 13. 13:40
 2/5 A kérdező kommentje:
De sosem gondolok ilyenekre és nem félek a vonatoktól sem. Sokszor azt is álmodom, hogy dohányzom, de rákerestem és csak szabadabb/felszabadultabb szeretnék lenni olyankor. Ez iy valami olyasmi lehet, de nem találtam sehol ennek a magyarázatát
2020. dec. 13. 14:00
 3/5 anonim válasza:
58%
Én épp a Miért álmodunk? című könyvet olvasom. Érdekes könyv, szó esik benne a tudatos álmodásról is, ajánlom olvasásra,hátha segít. :)
2020. dec. 13. 18:08
 4/5 anonim válasza:
67%

Ez az álom arra utal szerintem, hogy nem tudod magad utolérni, vagy le vagy maradva valamiről, sok a dolgod. Én akkor szoktam ilyenket álmodni, amikor egyszerre sok dolgot szeretnék csinálni.

Előző, azt a könyvet én is olvastam, ajánlom én is, mert én azóta vezetek álomnaplót, és nagyon izgalmas őket visszaolvasni. A tudatos álmodás is sikerült egy szintig, felismertem, hogy egy álomban, vagyok, de irányítani nem nagyon tudtam. Viszont a körülöttem lévő embereknek azt mondtam, hogy "én most tulajdonképpen álmodom." A reakciók meg vegyesek voltak, valaki megkérdezte, hogy "és milyen?"

Amúgy ajánlom ezután a könyv után a "Miért alszunk?" c. könyvet. Nekem az sokkal jobban tetszett, és, ha ajánlhatom, akkor inkább azt olvastatnám el az emberekkel először, mert ott a jó ménőségű alvásról van szó, ami egészségesebb bárminél. Szerintem ezt aludni kéne "megtanulni" először mindenkinek, utána álmodni.

A rossz álom lehet amúgy a rossz minőségű alvás miatt is.

2020. dec. 15. 22:31
 5/5 anonim ***** válasza:
30%
Hobbiból foglalkozol valamilyen szakmával(vasúti síneken sétáltam). Ez több céget is rosszul érint(vonat) és azt akarják hagyjad abba(el akart ütni) agresszív módszerekkel(gyors sebességgel).
2020. dec. 20. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!