Miért álmodtam ilyet?
Tegnap egy "filmről" álmodtam (amit én találtam ki),de ez nem meglepő mert én szoktam ilyeneket leirogatni meg minden..nem ez a lényeg
Hanem hogy álmomban megjelent egy srác és a tudatalattim tudta hogy beléfogok szeretni,de ez a srác egy valós film szereplője volt és amúgy nekem még csak nem is tetszett,miért álmodhattam vele?
Szia! Utánanéztem neked. Azt találtam, hogy ha álmodban beleszeretsz egy hírességbe aki nem tetszik, akkor az arra utal, hogy olyan tulajdonságaidat fogadtál el, amit az a híresség is hordoz magával. Itt van bővebben:
"Being in love with a celebrity in a dream, especially ones you do not like in real life, indicates acceptance of some trait in yourself that you see in that celebrity. It can also be a reflection of something happening to you in your waking life. Loving people you recognize in a dream represents your commitment and attachment to that person in your waking reality."
Remélem hasznos volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!