Miért álmodom ezt?
Érdemes lenne megpróbálni azok szemszögéből látni magadat, akik bántottak...ha már harmadik helyen ugyan az ismétlődik, akkor valamit észre kell venned magadban, és változtatni. Ne menj háromszor Harlembe "gyűlölöm a feketéket" pólóban.
...illetve rá kell jönnöd, mi a helyes válasz egy ilyen helyzetben...kipróbáltad háromszor már, hogy inkább elmész onnan, de ez nyilván nem a helyes megoldás, az Élet ismételten tolni fogja neked az ilyen helyzeteket. Egy "rossz megoldás" után érdemes mással próbálkozni.
Kitartás :)
Kedves utolsó!
Ha Te látsz valami kivetni valot a személyiségemben, mondd.. de mivel én ilyen vagyok, csendes.. ezért nem valoszinu, hogy fogok rajta változtani, de én is leirtam, hogy valoszinuleg velem van a baj, a kérdes viszont az volt, hogy miért álmodok olyat, amiről azt hittem, rég elfelejtettem 🙂 de köszi :))
Igazad van kedves kérdező, félreérhetően fogalmaztam.
"az Élet ismételten tolni fogja neked az ilyen helyzeteket." Szerintem ezért álmodsz ilyesmit...nem oldottad meg, és a jövőben -persze már nem gyerekekkel- ismét kerülhetsz majd ilyen helyzetbe....valahogy keresd magadban a megoldást, visszamenőleg, és próbáld az emlékeid között másképp befejezni azokat a történeteket. Ez sokkal hasznosabb és működőképesebb, mint ahogy így leírva "hangzik" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!