Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom ezt?

Miért álmodom ezt?

Figyelt kérdés
Ovis korom óta nagyon sokat bántottak az oviban, suliban, otthon vagy mikor közösségbe voltam,kitépték a hajam, nagyon megvertek a suliban, otthon is, mindennapos alázásoknak voltam részre, váltottam 3x sulit, mind a 3 ban ez volt, tudom, hogy én vagyok a hibas, mert nyilvan, igy nem a tobbiekben van a hiba, én egy magas, vekony viszahuzodo, csendes, jó talunló voltam de senkivel nem beszéltem, ha viszont ez volt a baj a mai közösségben, nem bánom, hogy ez miatt kell féljek az emberektől egész életemben, viszont ha nem ezért, konkrétan nem tudom, miért néztek ki ennyire.. tehát már 2 éve magán tanuló vagyok, most fogok érettségzini, ez az egyéni munkarend vagy magántanulói státusz arról szól, hogy nem kell bejarnom a suliba, ha nem akarok, fél évenkent voltak vizsgáim az addigi anyagból. Tehá lelkileg helyrejöttem nagyon is... de mostanában mindig azt álmodom, hogy ujra megpróbálják eltörni a nyakam, megvernek és rugdosnak a földön, csufolnak, remegve ébredek fel, és nagyon rossz igy :(((( mit tehetnék, hogy végre elmúljon ez?
2020. dec. 5. 13:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy jöttél rendbe. Ilyen után nem jössz rendbe, max megerősödsz és túl lépsz rajta úgy-ahogy, de a poszt traumatikus stressz szindróma bármikor újra megtalálhat. Mint most.
2020. dec. 5. 13:26
 2/9 anonim válasza:
Nem kértél anno segítséget? Itt az ideje...
2020. dec. 5. 13:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Voltam pszichiológusnál, jártam hozzá 9 évesen, de kikezdett velem, simogatta a hajam, furdési szokásaimról beszéltetett nagyon részletesen, puszilgatott, ez akár mi is ha nem kikezdés, nekem nagyon rosszul esett. De most ujra elkezdtem járni, május óta.. csak most egy pszichiáterhez járok, antidepresszánsokat is szedek, de úgy érzem, nem sokat ér 😞
2020. dec. 5. 13:39
 4/9 anonim ***** válasza:
40%
Mi a f@sz...
2020. dec. 5. 13:40
 5/9 anonim válasza:
Hát ha ez mind igaz,elég gyatra gyermekkorod lehetett. Szüleid hol voltak?
2020. dec. 5. 13:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne megpróbálni azok szemszögéből látni magadat, akik bántottak...ha már harmadik helyen ugyan az ismétlődik, akkor valamit észre kell venned magadban, és változtatni. Ne menj háromszor Harlembe "gyűlölöm a feketéket" pólóban.

...illetve rá kell jönnöd, mi a helyes válasz egy ilyen helyzetben...kipróbáltad háromszor már, hogy inkább elmész onnan, de ez nyilván nem a helyes megoldás, az Élet ismételten tolni fogja neked az ilyen helyzeteket. Egy "rossz megoldás" után érdemes mással próbálkozni.

Kitartás :)

2020. dec. 5. 14:05
 7/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Ha Te látsz valami kivetni valot a személyiségemben, mondd.. de mivel én ilyen vagyok, csendes.. ezért nem valoszinu, hogy fogok rajta változtani, de én is leirtam, hogy valoszinuleg velem van a baj, a kérdes viszont az volt, hogy miért álmodok olyat, amiről azt hittem, rég elfelejtettem 🙂 de köszi :))

2020. dec. 5. 18:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Igazad van kedves kérdező, félreérhetően fogalmaztam.

"az Élet ismételten tolni fogja neked az ilyen helyzeteket." Szerintem ezért álmodsz ilyesmit...nem oldottad meg, és a jövőben -persze már nem gyerekekkel- ismét kerülhetsz majd ilyen helyzetbe....valahogy keresd magadban a megoldást, visszamenőleg, és próbáld az emlékeid között másképp befejezni azokat a történeteket. Ez sokkal hasznosabb és működőképesebb, mint ahogy így leírva "hangzik" :)

2020. dec. 5. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Mások érdekeit fontosabbnak tartod, mint a sajátodat(megpróbálják eltörni a nyakam). Minden rosszért magadat hibáztatod,(megvernek és rugdosnak a földön, csúfolnak) egyszerre akarsz mindenkinek megfelelni(remegve ébredek fel, és nagyon rossz így).
2020. dec. 12. 04:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!