Stressztől lehet ez ?
Figyelt kérdés
Már három napja nem tudok aludni,csak lámpafénynél.Sose voltam félős,de most ha elalszom fura érzések jönnek rám.Este is 10-kor már aludtam amikor arra ébredek fel hogy olyan érzésem volt mintha egy erős fénycsóva elvakítót volna.Felültem egy kicsit utána vissza feküdtem utána amikor végre elaludtam éreztem hogy nagyon vert a szívem olyan érzésem volt mintha valaki lett volna mellettem majd egy érthetetlen női suttogásra riadtam fel.Ez még vagy 5-ször lejátszódott utána felkapcsoltam a villanyt.Kicsit sokat idegeskedtem mostanság egy lány miatt,mert annak ellenére hogy megvan a szimpátia stb. már nem ír,nem keres,de én úgy gondolom ettől még nem kéne ennyire rémes estéknek lennie még ha a szitu stresszel kicsit akkor se.2020. nov. 28. 09:31
1/2 anonim válasza:
Ijesztő lehet. Szerintem démonok vannak a házadban.
2/2 anonim válasza:
Ugyan ez volt velem is pár hete..rémálmaim voltak.
Rengeteget stesszeltem. Szerintem neked is a sressztől van. Lefekvés előtt igyál egy kis meleg tejet! ;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!