Mit jelent ez a kijelentés?
Fura álmom volt. De már csak arra emlékszem, hogy .. nagy sokára kimondták, mintha titok lenne előttem.. hogy "Földi pokolra vagy ítélve! " Erre tisztán emlékszem, érdekes kijelentés, de igazából nem lep meg. Mert pokolként éltem meg az egész életemet. Csak azon gondolkodtam el, hogy "földi". Nyilvánvaló hogy büntetés az életem, ezt már régóta sejtettem. Ha ez a Földi pokol akkor van másmilyen is, ezek szerint.
Gyerek korom óta az öngyilkosságon rágódok.. viszont mikor a pszichiátrián voltam - önkárosítás végett, ott este azt álmodtam, hogy démonok várnak rám. Mintha csak arra várnának hogy elkövessem az öngyilkosságot. Láttam komolyan a démonokat. És szintén akkor álmomban átéltem a halálomat. Összeestem hirtelen, emberek próbáltak élesztgetni de azután láttam ahogy hányják rám a földet. Vagyis temettek. Reggel el is meséltem a beteg társaimnak ezt az érdekes álmot. És egy fiatal asszony azt mondta hogy én meg vagyok kötve. Nem tudom mit jelent ez pontosan. Sosem hittem a pokolban. De az után az álom után igencsak elgondolkodtam.
Nem gondolkodtál még róla, hogy utána járj a sátánizmusnak?
Persze elhiszem így elsőre hülyeségnek hangzik, de ha sikerül rájönnöd a valóságra mindjárt változik a véleményed.
A föld sokak számára pokol ez egyértelmű. Még akik boldogok is sokszor gondolják, hogyha megse született volna még jobb lenne. Nem lett volna jó de rossz se. Egyszerűen csak semmi. :D
Ha valamilyen okból a a démonok várnak rád, avagy hozzájuk hasonló lények az jó, mert vigyázni fognak rád az utad során.
De az öngyilkosság tényleg nem megoldás tehát fedezd fel a világokat hátha lefoglal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!