Miért történik velem ez?
Figyelt kérdés
Szerintem nem vagyok egyedül az ilyen élményekkel, de relatív sokszor van olyan álmom, hogy egy lánnyal álmodok, aki addig a pillanatig nekem teljesen közömbös volt, de egy romantikus álom után meg mintha tetszene? Ez mitől lehet? Így volt ez az első barátnőmmel is régebben. Ami még érdekesebb, hogy most fülig szerelmes vagyok egy külföldi lányba, és ma álmodtam egy másik lánnyal aki az osztálytársam.. Az agyam próbál ezzel egy könnyebb útra téríteni? Vagy miért van ez?2020. nov. 27. 10:14
1/8 anonim válasza:
A diagnózishoz fontos lene tudni, közben birizgáltad-e a péniszedet...
2/8 A kérdező kommentje:
mostmár jöhetnek a komolyabb válaszok :D
2020. nov. 27. 10:52
3/8 anonim válasza:
nos ha az álomfejtést vesszük, akkor én az álmodból és abból, hogy esténként a Vénusz fényesen ragyog a csillagokkal tarkított boltozaton arra tudok következtetni, hogy kanos vagy
4/8 anonim válasza:
Velem is ez van. Teljesen semleges ember, majd álmodok róla, és beleszeretek. Eddig 1 kivétellel ez történt. A magyarázatot nem tudom. Talán a tudatalattid üzen (?).
5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kanos, szexuálisan se vonzódtam hozzá.
2020. nov. 27. 14:26
6/8 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmire gondolnék én is négyes.
2020. nov. 27. 14:26
7/8 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen, de nekem sincs tippem, hogy miért lehet. Mindenesetre én jó álomként tartom ezeket számon :)
8/8 anonim válasza:
Bármi oka lehet, hogy valakiről álmodsz. Valami felkeltette a figyelmed. Nem írtál semmit az álmodról, nem értem mit vársz ennél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!